Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Κατερίνα Μεταξά: Η νέα πρωταγωνίστρια της Sirina είναι sexoβόμβα μεγατόνων! (sexy pics)

Στη χώρα μας δεν είναι τόσο γνωστή, αλλά στο εξωτερικό διαπρέπει ως μούσα μερικών από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές μόδας παγκοσμίως. ...
Η Ελληνοαγγλίδα καλλονή Κατερίνα Μεταξά, μένει μόνιμα στο Λονδίνο και σπάνια επισκέπτεται τη χώρα των προγόνων της. Παρ’ όλα αυτά, βαθιά μέσα της πάντα ένιωθε ότι κάτι δυνατό τη συνδέει με την πατρίδα μας.
 
Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, αποδέχτηκε την πρόταση που της έκανε ο Δημήτρης Σειρηνάκης για μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Εντυπωσιασμένη από τις ομορφιές του τόπου μας και την πατροπαράδοτη φιλοξενία, η Κατερίνα πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποδεχτεί τη δελεαστική πρόταση που της έκανε η Sirina και να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις επόμενες παραγωγές μας.
 
 
Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας από τις φωτογραφίες του Τάσου Ωραιόπουλου, η μελαχρινή θεά με το φιδίσιο κορμί έχει όλα τα προσόντα για να μεγαλουργήσει και στη βιομηχανία του πορνό. Το γεγονός και μόνο ότι επέλεξε τη Sirina για να κάνει τα πρώτα βήματά της στο δύσκολο αυτό χώρο δημιουργεί πολλές προσδοκίες για μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς, οι φανατικοί αναγνώστες της Sirina, θα είσαστε οι πρώτοι που θα απολαύσετε την Κατερίνα στον καινούργιο αυτό ρόλο της.