p

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ο Αδόλφος Χίτλερ και η μυστική φυγάδευση του.. στην Αργεντινή με την βοήθεια των Αμερικανών!

Τελικά αυτοκτόνησε ο Αδόλφος Χίτλερ ή φυγαδεύτηκε στην Αργεντινή; Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μάλλον το δεύτερο, αφού υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις πως ο Αδόλφος Χίτλερ μαζί με...
την Εύα Μπράουν, δεν αυτοκτόνησαν για να διαφύγουν της σύλληψης από τον Κόκκινο Στρατό, όπως καταγράφηκε στην σύγχρονη ιστορία αλλά φυγαδεύτηκαν από τις Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες στην Αργεντινή, τον Απρίλιο του 1945.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής SUN, οι δύο συγγραφείς υποστηρίζουν πως για να γίνει αυτό, οι Αμερικανοί ζήτησαν από τον Χίτλερ να τους παραδώσει όλα τα μυστικά και τις έρευνες που αφορούσαν την πολεμική βιομηχανία των Ναζί με αντάλλαγμα την ασφαλή μεταφορά του στην Αργεντινή. Ο Χίτλερ δέχθηκε όπου και έζησε εκεί ελεύθερος μέχρι το 1962 σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής όπου ζούσε.

Όσον αφορά το κρανίο που βρίσκεται στην κατοχή των Ρώσων σαν η απόδειξη του θανάτου του Χίτλερ, σύμφωνα πάντα με τους συγγραφείς του βιβλίου, οι οποίοι επικαλούνται ιατροδικαστικές έρευνες, αυτό πρόκειται για το κρανίο γυναίκας και όχι του ίδιου του Χίτλερ.

Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η αυτοκτονία του Χίτλερ δεν συνέβηκε ποτέ και χιλιάδες άρθρα γράφτηκαν με πιθανή τοποθεσία διαμονής του στην Αργεντινή την επαρχία Σαν Κάρλος ντε Μπαριλότσε. Όσο για την φωτογραφία που τραβήχτηκε στο καταφύγιο του και απεικόνιζε τον ίδιο νεκρό, δεν είναι άλλος από ένας σωσίας του που επιστρατεύτηκε από την CIA για να πιστέψει ο κόσμος. Μάλιστα αρκετοί τα τελευταία χρόνια προχώρησαν και ένα βήμα παρά πέρα υποστηρίζοντας πως οι Ναζί είχαν κατασκευάσει μετά από εμμονή του ίδιου του Χίτλερ, ένα σκάφος που μοιάζει με UFO, το οποίο χρησιμοποιούσε την αντι-βαρύτητα σαν μέσο αιώρησης-κίνησης και όχι κάποιο υγρό ή άλλο καύσιμο.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!