p

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ozzy Osbourne πάει Μαλακάσα


Ο θρύλος της μέταλ, Ozzy Osbourne, έρχεται στην Ελλάδα και κατευθύνεται προς τη Μαλακάσα. Συγκεκριμένα στο TerraVibe Park, όπου πρόκειται να δώσει το Σάββατο τον καλύτερό του εαυτό, επί σκηνής.

Γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1948 και αυτή τη στιγμή έχει εκατομμύρια fans ανα τον κόσμο, που σίγουρα θα τον ακολουθήσουν στις συναυλίες που θα δώσει, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του. ο Ozzy μπορεί να έγινε γνωστός για εκείνη τη νύχτα που δάγκωσε και έκοψε το κεφάλι μιας νυκτερίδας αλλά απο τότε, έχει τραγουδήσει για την βασίλισσα της Αγγλίας, έχει δεκτή επίσκεψη απο τον πλανητάρχη για ένα καφέ στον Λευκό Οίκο, έχει κάνει την ζωή της οικογένειας του reality, και έχει βάλει στο μάτι να χριστεί ιππότης. Παρόλ’ αυτά δεν έγινε ποτέ συμβατικός, η αυτό που λεμε φυσιολογικόπροσπαθούσαν να θρέψουν τα έξι παιδία τους, και ο Ozzy σαν ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας έπρεπε νας.
Το κακό παιδί απο το Birmingham πάντα έκανε αυτό που του έλεγε η καρδια του. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του υπήρξε εθισμένος στο ποτό ενώ ελάχιστα είναι τα ναρκωτικά που δεν δοκίμασε ο πρίγκιπας του σκότους. Απο παιδί λάτρευε τους Beatles, το αγαπημένο του τραγούδι, όσο κι αν δεν του φαίνεται, είναι το Imagine του John Lennon, και δήλωσε ότι πάντα ήθελε να παίξει ένα τραγούδι με τον Michael Jackson.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 45 ευρώ (50 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας) και 75 ευρώ (VIP και Pitch A, μπροστά στη σκηνή).
mediasoup