p

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστιέται το σεξ μαζί σου; 4 απλά πράγματα που το αποδεικνύουν

Οι τέσσερις απλές λεπτομέρειες που ακλουθούν, είναι το κλειδί της γυναίκειας αβύσσου (αποκλείεται να είναι μονό τέσσερις , αλλά αν μάθεις αυτές, θα
Δημοσίευση ανάρτησης
βρεις και τις υπόλοιπες). Την .τρύπα την έχεις βρει. Βρες και το κλειδί τώρα. Μπορεί το κορίτσι που έχεις δίπλα σου να σε επιβεβαιώνει συχνά για τις επιδόσεις σου, αλλά αν δεν έχεις τα «σημάδια» ,μην είσαι ποτέ σίγουρος.

Ξανά και ξανά, και πάλι…
Αν η κοπέλα σου επιδιώκει να κάνετε σεξ συχνά ,τότε σημαίνει πως της αρέσει. Δεν μιλάμε απαραίτητα για σεξ μετά το σεξ, αλλά για τις συνολικές φορές που το κάνετε την εβδομάδα. Ακόμα και αν πάντα εσύ είσαι αυτός που επιδιώκει «να πάτε λίγο μέσα», αν δεις πως ανταποκρίνεται εύκολα και άμεσα, τότε ξεκίνα να πηγαίνεις προς τα «μέσα».
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν εννοούμε να την «φυστικώνεις» συχνά για να της δείξεις ότι την θες, μιλάμε για την ανταπόκριση της, τις φορές που θέλεις να την «φυστικώσεις» και τις φορές που θέλει να «φυστικωθει».

Ακολούθησε τις οδηγίες της
Οι γυναίκες που αισθάνονται άνετα και ευχαριστιούνται το σεξ, θα σου πουν και θα σου δείξουν τι θέλουν να κανείς. Αν σε κόψουν παρτάκια, το πιο πιθανό να ανοίξουν βαρετά τα πόδια τους. Επομένως, γυναίκα που σου πει «μου αρέσει αυτό» ή «κάντο έτσι», δεν θέλει απαραίτητα να σε διορθώσει, απλά ξέρει ότι μπορεί να της το προσφέρεις. Τι περιμένεις λοιπόν;
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μια γυναίκα που ενοχλείται από κάποιες πράξεις που δεν κανείς καθόλου ή κανείς σε υπερβολικό βαθμό, θα προσπαθήσει πάλι να σε καθοδηγήσει. Μαθέ ποτέ μια γυναίκα σου μιλάειί για να βελτιωθείς, και ποτέ το κάνει γιατί γουστάρει όπως της το κανείς.

Σκοπός: Η ευχαρίστηση και η ηδονή
Μαθέ τώρα μια αλήθεια και σταματά να χτυπιέσαι. Ακούς συνεχεία για ένα κύριο ,που ονομάζεται Οργασμός, και πάντα αισθάνεσαι υποχρεωμένος να γίνεις μεσολαβητής, για να γνωριστεί ο κύριος με την κοπέλα σου. Αν μπορέσεις να δείξεις στην γυναίκα δίπλα σου, πώς να γνωρίσει αυτόν τον κύριο, πίστεψε με, θα γνωριστεί τελικά μαζί του από μόνη της. Τι θέλω να πω. Όταν μια γυναίκα ικανοποιείται κατά την διάρκεια, του σεξ, δεν έχει συνεχώς στο μυαλό της αν και ποτέ θα τελειώσει. Το 85% των γυναικών είναι ευχαριστημένες και ας μην ολοκλήρωσαν. Όσο σε γνωρίζει καλυτέρα, και μαθαίνει το σώμα της, θα φτάσει και στην κορύφωση. Εσύ το μονό που έχεις να κανείς είναι να απελευθερώσεις τα θέλω της.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην επαναπαυτείς σε αυτή την ιδέα, γιατί αλλιώς φτιάχτα καλύτερα με την παλάμη σου.

Δώσε πάθος
Αν το "όπλο" σου είναι μεγάλο και αισθάνεσαι τυχερός : Αν η γκόμενα ενθουσιάζεται υπερβολικά με αυτό το γεγονός, μάλλον είναι το μονό κάλο που έχεις επάνω σου.
Αν το "όπλο" σου είναι μικρό και αισθάνεσαι άτυχος : Μονό το 7% των γυναικών παρατηρούν το μέγεθος. Το υπόλοιπο 93% κοιτάζει τον τρόπο που κανείς ερώτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι κανείς υπέρ των «μικρών» , θέλουμε απλά να καταλάβεις τι προσέχει μια γυναίκα.




http://sportygossip.com