p

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Κυβέρνηση και ΜΜΕ συνένοχοι στην εξαπάτηση των Ελλήνων. Η Ζαμάν αποκαλύπτει το περιεχόμενο των συνομιλιών Παπανδρέου - Ερντογάν.

Τι λέει ο κ. Παπανδρέου, για αυτά που δήλωσε ο φίλος του ο Ερντογάν;

Δείτε τι γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Τoday's Zaman : 

Για δυο ώρες, σύμφωνα με την Zaman, συζήτησε ο κ. Παπανδρέου με τον Ερντογάν, για προτάσεις επίλυσης των μακροχρόνιων εδαφικών διαφορών στο Αιγαίο.
Τα ελληνικά μέσα φυσικά, δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα...
Δείτε και το συγκεκριμένο απόσπασμα της εφημερίδας.
Η Τουρκική κυβέρνηση πρότεινε ένα Νατοϊκό ρόλο, στην παρακολούθηση των Ελληνικών και Τουρκικών στρατιωτικών πτήσεων πάνω απ το Αιγαίο !!!
Αμφισβητούν την.... περιοχή των 10 νμ, μιλώντας για αποκλεισμό και αναγνωρίζουν ζώνη 6 ν.μ.

Τέλος και πάντα σύμφωνα με τη Zaman, ο Ερντογάν πρότεινε αμοιβαία περικοπή των αμυντικών δαπανών.
Ανέφερε δε ότι είναι έτοιμη η Τουρκία για μια συμφωνία με την γείτονα (εμάς), μέσω της οποίας και οι δυο πλευρές, θα μπορούσαν να υποβάλλουν εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές των πλοίων, για να αποφεύγονται ανεπιθύμητες αναμετρήσεις.

Αν αληθεύουν αυτά που γράφει η Zaman, ποιος θα μα πει τι είπε, τι συζήτησε και ποιες ήταν οι θέσεις του κ. Παπανδρέου;;;
H Ελληνική κυβέρνηση διαψεύδει ότι έγιναν συζητήσεις για τα πιο πάνω..
Αυτά δεν ενδιαφέρουν τον Ελληνικό λαό;
Αφήστε τις διακαναλικές φιέστες και απαντήστε μας για την "μυστική" διπλωματία.
Ας μην ξεχνάμε όπως είχαμε γράψει  ΕΔΩ  τι είχε δήλωσε πρόσφατα ο Ερντογάν :
« Δεν βλέπω γιατί να μην υπάρξει συμφωνία στο Αιγαίο και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για συνεργασία... Με το φίλο μου τον κ. Παπανδρέου προσπαθούμε να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων... οι δύο χώρες δεν θα πρέπει να κάνουν πράξη αυτά που συνιστούν casus belli και θα έλεγα ότι δεν πρέπει να πέφτουμε σε παγίδες που μας στήνουν κάποιοι που θέλουν να πυροδοτήσουν εντάσεις», τόνισε.
Ο Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι οι πτήσεις πάνω από τα νησιά δε γίνονται τόσο συχνά όσο παλιά και όπως τόνισε: «εμείς θέλουμε να μη γίνονται καθόλου πτήσεις αλλά το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει μία ‘ευαισθησία’ και εγώ στεναχωριέμαι».
«Αν ένα σκάφος απογειώνεται από τη μία χώρα, ένα άλλο αεροσκάφος θα πρέπει να απογειωθεί και από την άλλη. Οι πτήσεις θα πρέπει να ελέγχονται από το ΝΑΤΟ... Αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε και την ψυχολογία της κοινής γνώμης , αν μην βλέπει δηλαδή τα πράγματα από την στρατιωτική πλευρά.. 
"Νομίζω και ο φίλος μου ο κ. Παπανδρέου επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη..."