Ένας σεφ απο το San Francisco, ο Hugh Schick, μετέτρεψε ένα κλασικό κίτρινο σχολικό σε κινητή κουζίνα και εστιατόριο που το ονομάζει Le Truc.
Το λεωφορείο-εστιατόριο περιλαμβάνει gourmet κουζίνα, φώτισμό, εσωτερικό χώρο που μπορεί να φιλοξενίσει μέχρι 12 πελάτες, και σερβίρει τοπικά μενού.
Στο Le Truc σερβίρονται
σαντουιτς φτιαγμένα απο υλικά όπως ψημένα μανιτάρια Portobello, ψητό στήθος πάπιας και άλλα.
Οι ιδιοκτήτες του επίσης σχεδιάζουν να ανοίξουν ένα δεύτερο εστιατόριο λίγα τετράγωνα πιο κάτω.