p

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κατέγραψαν Α.Τ.Ι.Α. στην Ρωσία (Video)

42886.jpegΑγνώστου ταυτότητας αντικείμενα εμφανίστηκαν στον ουρανό της πόλης Elista πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Καλμουκίας στη Νότια Ρωσία τον Δεκέμβριο του 2010.

Ο πρώην επικεφαλής της Δημοκρατίας ισχυρίστηκε ότι είχε προσωπικά επαφή με όντα ντυμένα με κίτρινου χρώματος στολές και επισήμως προέτρεψε τους πάντες να μην ντρέπονται να μιλήσουν για εξωγήινους.
Όπως έγραψε η Nezavisimaya Gazeta η πιο πρόσφατη παρατήρηση πραγματοποιήθηκε
στις 22 Δεκεμβρίου όταν είδαν δύο ομόκεντρους κύκλους στον ουρανό 3 με 7, τοπική ώρα. Ο εσωτερικός κύκλος περιστρεφόταν με την φορά του ρολογιού και ο εξωτερικός περιστρεφόταν αριστερόστροφα, ενώ άλλοι είδαν ένα αντικείμενο τρίγωνο με ακτίνες φωτός.



Ρωσική ufologist Gennady Belimov δήλωσε ότι το μυστηριώδες φαινόμενο πάνω από την Elista δεν ήταν η μόνη παρατήρηση UFO στην Nizhnevolzhsky περιοχή της Ρωσίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών.
Ο Badma Mikhalayev, ο πρόεδρος του θεωρητικού τμήματος φυσικής του Καλμίκ κρατικού πανεπιστημίου, δεν αποκλείει την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, αν και, πρόσθεσε, οι κύκλοι στον ουρανό πάνω από Elista δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ως απόδειξη για τους πολιτισμούς να υπάρχει.
Βίντεο από τις δύο αυτές επαφές προβλήθηκε στην τοπική τηλεόραση