Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξετάζει αυτό τον καιρό εκθέσεις από 12 διαφορετικές χώρες, οι οποίες αναφέρουν ο εμβολιασμός για την γρίπη H1N1 (γρίπη των χοίρων) είναι υπεύθυνη για την πρόκληση ναρκοληψίας, μιας διαταραχής που περιλαμβάνει ακραία χρόνια κόπωση και τάση να κοιμάσαι ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση.
Μία από τις αναφορές από τη Φινλανδία, για παράδειγμα, διαπίστωσε ότι τα παιδιά που έλαβαν το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων είχαν 900% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν ναρκοληψία από τα μη εμβολιασμένα παιδιά.
"Από τον Αύγουστο του 2010, μετά την ευρεία χρήση των εμβολίων κατά της γρίπης (H1N1) το 2009, έχουν αναφερθεί περιπτώσεις ναρκοληψίας, ειδικά στα παιδιά και τους εφήβους, από τουλάχιστον 12 χώρες", δήλωσε ο ΠΟΥ. "Αξιωματούχοι παραδέχονται ότι οι ανησυχίες είναι βάσιμες και λένε ότι θα τις εξετάσουν περαιτέρω, αλλά ο ΠΟΥ συνεχίζει να συστήνει, ούτως ή άλλως, τον εμβολιασμό κατά της γρίπης των χοίρων, συμπεριλαμβανομένου του πανδημικού εμβολίου Pandemrix του φαρμακευτικού ομίλου GlaxoSmithKline (GSK).
Η φινλανδική μελέτη, που κυκλοφόρησε από την Εθνικό Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας (THL), απέφυγε να κατηγορήσει πλήρως τα εμβόλια, προσθέτοντας μια προειδοποίηση για πιθανή «κοινή δράση του εμβολίου και με κάποιο άλλον παράγοντα (-ες)." Αλλά το εμβόλιο σαφώς συσχετίζεται με την συγκεκριμένη κατάσταση, καθώς και από όλες τις προκαταρκτικές εμφανίσεις, φαίνεται να αποτελεί τον πρωταρχικό αιτιολογικό παράγοντα.
Λαμβάνοντας υπόψη τον ηγετικό ρόλο του ΠΟΥ στην προώθηση της "πανδημίας" της γρίπης των χοίρων που οδήγησε στις εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού κατά πρώτο λόγο, είναι εξαιρετικά απίθανο αυτός ο φαύλος οργανισμός να μπορέσει ποτέ να βγει και να καταδικάσει τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων, άσχετα με το πόσες εκθέσεις και μελέτες θα δημοσιευθούν. Άλλωστε, η παραδοχή ότι τα εμβόλια δεν ήταν όλα έτσι όπως ισχυρίστηκαν ότι είναι, εκθέτει τον οργανισμό ως διακινητή ψεμάτων.
Στις αρχές του 2010, αποδείχθηκε η αλήθεια ότι η ‘πανδημία’ του ΠΟΥ δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία οργανωμένη φάρσα για να διασπείρουν τον φόβο και να δρέψουν αισχρά κέρδη. Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν εκτεθεί για την άσκηση πίεσης προς την ΠΟΥ να κηρύξει πανδημία, προκειμένου να πιέσει για τα εμβόλιά τους. Τα κέρδη για το Pandemix της GlaxoSmithKline εκτοξεύθηκαν σε πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, ως αποτέλεσμα της εκστρατείας του εκφοβισμού.
ΠΗΓΗ