p

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Το Command & Conquer επιστρέφει

Το Command & Conquer επιστρέφει
Από ένα νεοσύστατο studio της EA
Η ΕΑ αποκάλυψε -μάλλον άθελά της- πως ένα καινούργιο παιχνίδι Command & Conquer, που θα επαναφέρει την ιστορική σειρά στο προσκήνιο, βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η ιστοσελίδα που αποκάλυψε την πληροφορία φαίνεται πλέον να έχει «πέσει», ωστόσο, η ιστοσελίδα Rock, Paper, Shotgun πρόλαβε να αποσπάσει τις όποιες πληροφορίες διέρρευσαν....


Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει ένα νεοσύστατο studio ονόματι «Victory Games», το οποίο έχει κατανείμει τις δυνάμεις του στο Los Angeles, στο Texas και στην Shanghai, ενώ, επιβεβαιώθηκε πως ο τίτλος προορίζεται για το PC.

Σε συνέντευξη που κοινοποιήθηκε μέσω αυτής της ιστοσελίδας, το αφεντικό της Victory Games, Jon Van Caneghem τόνισε συγκεκριμένα: «Έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην δημιουργία ενός νέου ΑΑΑ Command and Conquer παιχνιδιού για το οποίο είμαι ενθουσιασμένος που δουλεύω. Μπορώ να σας πω πως είναι ένα Command and Conquer για το PC αλλά δεν μπορώ να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες, θα είμαστε έτοιμοι για μια πιο επίσημη ανακοίνωση αργότερα μέσα στο έτος.»

Ας περιμένουμε λοιπόν για να δούμε αν και τι μπορεί να προσφέρει στο «κουρασμένο» είδος των strategy games.

Πηγή: gameover.gr