p

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Dancing with Ζέτα!

Τέρμα τα αστεία, όλοι μέσα στον χορό! Αυτό ισχύει στο «Dancing with the stars», αφού τα μέλη της κριτικής επιτροπής για να δώσουν το παράδειγμα, άφησαν τις καρέκλες τους και ρίχτηκαν στον χορό πριν και από τους διαγωνιζομένους. Και όλα αυτά για τις ανάγκες του τρέιλερ, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τις επόμενες ημέρες από τον ΑΝΤ1. Η «Espresso» βρέθηκε στο γύρισμα και σας μεταφέρει αποκλειστικά όσα έγιναν.....

Ο ιός «DWTS2» τους χτύπησε και όλοι… αρρώστησαν! Αυτό είναι το concept του τρέιλερ για το «Dancing with the stars» που διαφημίζει την πρεμιέρα του talent show, την Κυριακή 13 Μαρτίου. Μόνο που οι «ασθενείς» δεν είναι κλινήρεις, αλλά το ρίχνουν στον χορό. Τη μόδα που έφερε ο πρώτος κύκλος του «Dancing with the stars», κάνοντας πολλούς να ασχοληθούν με την τέχνη του χορού, ακολουθούν και οι ίδιοι οι κριτές του. Ετσι, Φωκάς Ευαγγελινός, Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος και Ερρικα Πρεζεράκου αφήνουν τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής και το ρίχνουν στον χορό πριν από τους stars.

Το γύρισμα του ανατρεπτικού αυτού τρέιλερ πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη σε κεντρικό ξενοδοχείο και ήταν μαραθώνιο, καθώς ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η μόνη που απουσίασε για λίγο ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, που έφυγε για να εμφανιστεί στη θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί και στη συνέχεια επέστρεψε κατευθείαν για να συνεχίσει το γύρισμα. Ολοι ακολουθούσαν πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη Βασίλη Μπουρατά, ενώ τα αστεία, τα πειράγματα και τα γέλια δεν σταμάτησαν λεπτό.

Εννοείται ότι τα περισσότερα σχόλια τα… κέρδισε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος, που είναι και ο μοναδικός από την κριτική επιτροπή που δεν έχει επαγγελματική σχέση με τον χορό. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να ανταποκριθεί επάξια στις χορευτικές απαιτήσεις και ο χορός του με τη Ζέτα κέρδισε το χειροκρότημα όλων των υπολοίπων. Χειροκρότημα όμως κέρδισε και ο Αλέξης Κωστάλας, όταν κατά τη διάρκεια διαλείμματος κάθισε στο πιάνο και άρχισε να παίζει.

Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 το τρέιλερ με τους «ασθενείς» από τον ιό «DWTS2» και είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει πολλά σχόλια!


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ
espressonews.gr