p

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

SEX - PlayBoy / Είκοσι γυναίκες που είπαν όχι στον Χιου Χέφνερ

Κάποιοι τον θεωρούν έναν από τους πιο επιτυχημένους άνδρες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον ζηλεύουν. Εμείς βρήκαμε 20 λόγους και μάλιστα καυτούς που εύκολα το κάνουν αποτυχημένο στα μάτια μας.
Ίσως αναρωτιέσαι πως γίνεται να λες αποτυχημένο έναν τόσο πετυχημένο άντρα. Κι όμως αν δεις τις γυναίκες που το έριξαν άκυρο όταν τους πρότεινε εξώφυλλο, τότε θα καταλάβεις.
Paris Hilton

Όλοι, ακόμα και η μητέρα σου, έχουν δει την Paris γυμνή. Δεν είναι και καμία τρομερή είδηση. Η είδηση είναι ότι αρνήθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια για να ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Playboy. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που δεν έβγαλες κι εσύ τα σκουπίδια χτες. Είχες απλά κάτι καλύτερο να κάνεις. Εδώ που τα λέμε, ένα εκατομμύριο δεν είναι και τίποτα για την Paris. Δεν πεινάει κιόλας.
Cheryl Cole

Η βρετανίδα τραγουδίστρια και μέλος τα κριτικής επιτροπής του X Factor είπε κι εκείνη ένα ηχηρό όχι στο γνωστό περιοδικό. Όχι τώρα φυσικά που έχει τα χρονάκια της και τις καμπύλες τις, αλλά την εποχή που ήταν στα φόρτε της. Και ήταν πραγματικά καυτή! Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Μπορεί να μας το φυλά για το φινάλε.
Kylie Minogue

Παρά την ηλικία της, πρέπει να το παραδεχτούμε ότι είναι απίστευτα σέξι. Γι’ αυτό μάλιστα το Playboy της προσέφερε 4 εκατομμύρια δολάρια. Όσο δηλαδή και ο αντρικός πληθυσμός που θέλει να την δει γυμνή. Παρά το τρελό ποσό, εκείνη αρνήθηκε. Δεν μπορώ να το καταλάβω για άλλη μια φορά, αφού δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ο φακός κάποιου παπαράτσι την αποθανάτισε σχεδόν γυμνή στις παραλίες.
Jennifer Aniston

Να και το δικό μας το κορίτσι. Εδώ τώρα λοιπόν έχουμε ενστάσεις. Αφού έχει ξαναποζάρει ολόγυμνη για άλλο περιοδικό, γιατί όχι και για το Playboy; Και δεν τις έχει γίνει μια πρόταση αλλά μπόλικες. Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι ο Hugh Hefner της προσέφερε 4 εκατομμύρια δολάρια και μπόνους από τις πωλήσεις του περιοδικού. Σχεδόν 10 εκατομμύρια θα έπαιρνε, κι όμως αρνήθηκε.
Victoria Beckham

Αν εξαιρέσεις το ψεύτικο στήθος της, που εδώ που τα λέμε παραείναι ψεύτικο, κατά τα άλλα μια χαρά κρατιέται η πάλαι ποτέ Spice Girl. Το παίζει όμως μανούλα τώρα κι έτσι αρνείται να ποζάρει για το γνωστό περιοδικό. Ότι κι αν της έταξε ο Hugh Hefner δεν κατάφερε να την πείσει να πει το μεγάλο ναι.
J-Woww

Για όσους δεν την ξέρετε, είναι από τα πιο καυτά και σέξι κορίτσια του MTV της Αμερικής. Πρόσφατα της έγινε πρόταση να ποζάρει γυμνή στο περιοδικό με αντάλλαγμα 400.000 δολάρια. Εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι έχει καλύτερα πράγματα να κάνει. Μάλλον κάποιος της πρόσφερε περισσότερα. Καλά κάνει και τα δέχτηκε αν ισχύουν οι φήμες, μιας και δεν την βλέπω για πολύ στο προσκήνιο. Ότι μαζέψει τώρα το κορίτσι.
Stacy Keibler

Δεν συνηθίζει να μας δείχνει και πολλά όταν φωτογραφίζεται, καταφέρνει πάντα όμως και βρίσκετε στη λίστα του Maxim με τις 100 πιο σέξι γυναίκες. Το Playboy της έχει προτείνει πολλές φορές εξώφυλλο, κι εκείνη πεισματικά αρνείται. Ας ελπίζουμε ότι όταν το αποφασίσει δεν θα είναι αργά.
Lauren Graham

Παραδέξου το. Την εποχή που έπαιζε στο Gilmore Girls δεν υπήρχε άντρας που να μην ήθελε να την απολαύσει γυμνή. Γι’ αυτό άλλωστε την ήθελε και το Playboy. Έλα όμως που εκείνη δεν ήθελε. Κάτι μου λέει πως τώρα πια είναι αργά.
Rihanna

Μετά από πολλές προσφορές που της έκανε ο Hugh Hefner του δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να κάνει ποτέ εξώφυλλο γυμνή για τα λεφτά. Θα το κάνει μετά από δική της απόφαση. Και γιατί δεν το κάνει τσάμπα τότε να χαρούμε όλοι;
Kate Hudson

Σε αντίθεση με την μητέρα της Goldie Hawn, εκείνη αρνείται συνεχώς να ποζάρει στο εξώφυλλο του Playboy. Μέχρι να πει το πολυπόθητο ναι, θα μείνουμε με τις υπέροχες σκηνές με σεξ που μας χαρίζει κάθε φορά στις ταινίες της. οι ταινίες δεν λένε και πολλά, οι σκηνές όμως αυτές αξίζουν.
Britney Spears

Όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, θυμήσου μια εποχή, πριν ακόμα κλείσει τα 18, τότε που τραγουδούσε ότι είναι αθώα, θεωρήθηκε σύμβολο του σεξ. Ήταν τότε που είχε όμορφο κορμί, γλυκό προσωπάκι, δεν έπαιρνε ναρκωτικά και δεν είχε κάνει παιδιά. Τότε λοιπόν, μόλις έκλεισε τα 18, της έγινε πρόταση να ποζάρει ολόγυμνη για το εξώφυλλο του Playboy. Το αντίτιμο που της πρόσφεραν άγγιζε τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Είπε ένα μεγάλο όχι γιατί όπως είπε δεν χρειαζόταν έξτρα χρήματα.
Jessica Alba

Ένα από τα πιο καυτά κορίτσια του Hollywood που δεν έχει κάνει ακόμα γυμνό. Την έχουμε δει με μπικίνι στις παραλίες, να μας επιδεικνύει το μπούστο της, να είναι σχεδόν γυμνή, αλλά ποτέ τελείως γυμνή. Έτσι φυσικά αρνήθηκε παταγωδώς και την προσφορά που της έκανε το γνωστό περιοδικό για γυμνή φωτογράφιση. Το πόσο που της πρόσφεραν δεν το ξέρουμε, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν ψίχουλα. Τώρα φυσικά που έγινε μαμά, έπεσαν λίγο η μετοχές της στο Playboy, αλλά σίγουρα όχι και οι φαν που θα ήθελαν να την δουν γυμνή.
Katy Perry

Μια από τις πιο σέξι τραγουδίστριες της Αμερικής. Μπορεί να εμφανίζεται στη σκηνή με λιγοστά ρούχα, αλλά αυτά δεν τα βγάζει από πάνω της με τίποτα. Το Playboy πληρώνει όσο για να έχει την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση, αλλά εκείνη επιμένει στην αρνητική της απάντηση. Κάποιοι λένε ότι το κάνει για ν’ ανέβει το κασέ. Αν όντως είναι αλήθεια, υπομονή. Δεν θ’ αργήσει να γδυθεί.
Ashley Greene

Μάλλον το μόνο καλό που βγήκε μέσα από την τρέλα του Twilight. Παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε και κάνα ρόλο που δεν ξεχνιέται, πολλά αρσενικά την θυμούνται. Και το Playboy φρόντισε να το εκμεταλλευτεί, ειδικά όταν την έβλεπε να ψοφάει για δημοσιότητα. Προς έκπληξη όλων εκείνη αρνήθηκε. Ίσως επειδή οι θαυμαστές της είναι νεαρής ηλικίας. Πάντως δεν δίστασε να ποζάρει ολόγυμνη, με ζωγραφισμένα μαγιό όμως.
Christina Aguilera

Μια από τις λίγες σέξι γυναίκες που δεν έχει απορρίψει τις προτάσεις του περιοδικού μία φορά, αλλά μπόλικες. Ένα από τα γεγονότα που δεν μπορώ να εξηγήσω μιας και έχει κάνει αρκετές σέξι φωτογραφίσεις. Ποιος θα ξεχάσει όταν φωτογραφήθηκε για το Maxim ντυμένη φυσικά, αλλά μούσκεμα από τα νερά και φαινόντουσαν σχεδόν όλα. Μάλλον κρατάει το δυνατό χαρτί της για μία αδύναμη στιγμή.
Lindsay Lohan

Κρατώντας το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που είχε, η Lindsay Lohan απέρριψε την προσφορά που της έκανε το περιοδικό. Μάλιστα της πρόσφερε 700.000 δολάρια τα οποία τις φάνηκαν μάλλον λίγα. Κι αυτό το λέω γιατί μέσα στον ίδιο χρόνο την είδαμε να ποζάρει σχεδόν γυμνή για άλλα περιοδικά.
Heidi Klum

Σαν σούπερ μόντελ που είναι την έχουμε απόλαυση αρκετές φορές ημίγυμνη. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί γυναίκες που βγάζουν χρήματα δείχνοντας το σώμα τους, αρνούνται να ποζάρουν γυμνές. Όχι, ειλικρινά, αν την έβλεπες κρεμασμένη στο περίπτερο, γυμνή στο εξώφυλλο του Playboy θα άλλαζες άποψη γι’ αυτή; Πάντως δεν αρνήθηκε ακριβώς την πρόταση, απλά έβαλε όρο η φωτογραφίες να είναι ασπρόμαυρες και ο φωτογράφος γυναίκα. Το περιοδικό όμως αρνήθηκε.
Rachel Weisz

Να και μια που την παραδεχόμαστε που αρνήθηκε την πρόταση. Δεν το παίζει μυξοπαρθένα, μιας και η φωτογράφιση που έκανε για το Esquire τα λέει όλα. Απλά δεν γουστάρει το Playboy. Δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να ψεκάζουν με χρώμα τα μοντέλα ή να εφαρμόζουν photoshop σε ένα ήδη υπέροχο κορμί. Μπράβο Rachel!
Jennifer Love Hewitt

Όλοι θυμόμαστε την σκηνή με το μαγιό από την ταινία «Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι». Αν και το κασέ της έπεσε, δεν δέχτηκε να μας δείξει τίποτα περισσότερο από εκείνη τη σκηνή, όταν της το ζήτησε το Playboy. Αυτές είναι οι αποφάσεις που δεν μπορώ να τις καταλάβω με τίποτα.
Sarah Michelle Gellar

Είναι κι αυτή σαν την Britney Spears. Υπήρχε μια εποχή που η μπογιά της περνούσε. Και το περίεργο είναι ότι εξακολουθεί να έχει πιστούς θαυμαστές ακόμα και τώρα. Ας γυρίσουμε πάλι στο τότε όμως. Τότε λοιπόν που λέτε της είχε γίνει πρόταση να ποζάρει γυμνή για το Playboy. Όπως καταλαβαίνετε, αρνήθηκε και αυτή. Πάρα τις πολύ προχωρημένες τις εμφανίσεις δεν ήθελε να τα πετάξει όλα φαίνετε. Πάντως και τώρα να την έκανε, σίγουρα θα πούλαγε τρέλα.
santosight.blogspot.com