p

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Δεν θυμάται ότι πέταξε την 4χρονη κόρη του από τη γέφυρα

Με τον πιο αδίστακτο τρόπο έκοψε το νήμα της ζωής της 4χρονης κόρης του ένας άντρας στην Αυστραλία.


Ο άντρας έριξε την κόρη του από τη γέφυρα, θέλοντας να εκδικηθεί τη γυναίκα του, όπως υποστήριξε σε δικαστήριο της Μελβούρνης η ψυχίατρος Βικτόρια Σκίνερ κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Φρίμαν ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του δεν θυμάται την αποτρόπαια πράξη του, ακόμη κι αν αποδέχεται ότι τη διέπραξε, όλοι γύρω του λένε ότι το έκανε.

Το δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας εμφανίζει συμπτώματα σοβαρής ψύχωσης, ενώ ανέφερε ότι όταν άρπαξε την κορούλα του για να την ρίξει στο κενό, πιθανόν να μην είχε τον έλεγχο των πράξεών του.

Ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο κατηγορούμενος μετά τη δολοφονία της κόρης του δείχνουν ότι είχε τα λογικά του την ώρα που πετούσε το παιδί του από τη γέφυρα.

Η ψυχίατρος Σκίνερ είπε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, που να δείχνει πως ο Φρίμαν δεν γνώριζε τι έκανε. «Όλα δείχνουν πως ήταν μία μεθοδευμένη κίνηση για να εκδικηθεί τη γυναίκα του» είπε.

Σημειώνεται ότι ο Φρίμαν, μετά τη δολοφονία της κορούλας του, εξετάσθηκε από πέντε ψυχίατρους και όλοι, εκτός από τον ψυχίατρο Μπάροους, αποφάνθηκαν ότι ο Φρίμαν είχε τα λογικά του, όταν πέταξε το παιδί του από τη γέφυρα.

Η δίκη συνεχίζεται.
source: stifora.gr