p

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Αναζητώντας τον Ζαγοράκη…

Άφαντος είναι επί δύο ημέρες ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος παρουσιάζεται έντονα προβληματισμένος από τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη.
Ο ίδιος βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ σε συνομιλίες που είχε με άλλα διοικητικά στελέχη του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι πρώτοι στόχοι του είναι η παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ, αλλά και η εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Σε κουβέντα που είχε με οπαδούς της ομάδας , ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων τους υπογράμμισε: «Εγώ λαμόγιο δεν γίνομαι», ενώ παραδέχτηκε: «Από το καλοκαίρι έγιναν λάθη και στο θέμα προπονητή. Σε επτά με δέκα μέρες θα τα πούμε όλα δημοσίως. Που πήγε και το κάθε ευρώ…». Με αυτόν τον τρόπο, ο Ζαγοράκης προανήγγειλε μια συνέντευξη Τύπου, τη στιγμή που κύκλοι της ομάδας λένε ότι το καλοκαίρι ίσως αποχωρήσει οριστικά από τον ΠΑΟΚ.

Με επτά αλλαγές στο Περιστέρι

Μια, κατά πολύ, αλλαγμένη ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει κόντρα στον Ατρόμητο ο Μάκης Χάβος. Ο Έλληνας τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-2-3-1, ωστόσο πλην των Γκαρσία, Λίνο, Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, κανένας άλλος από αυτούς που ξεκίνησαν κόντρα στην ΑΕΚ δεν θα είναι βασικός. Ο Χαλκιάς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Ετό, Λίνο, Σαβίνι και Κοντρέρας αμυντική τετράδα μπροστά του. Ο Ντιέγκο Αρίας θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα το ντεμπούτο του ως βασικός δίπλα στον Γκαρσία, ενώ Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ και Τσουκαλάς θα πλαισιώνουν τον Αθανασιάδη στην επίθεση.

Εκτός αποστολής αναμένεται να μείνουν παίκτες οι οποίοι είναι επιβαρυμένοι από τα τελευταία ματς.

sport-fm.gr