p

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Δευτέρα 21/3
Γενικό προφίλ 
«Φωτιά, φωτιά έλα απόψε να καούμε» μιας και με τόσους πλανήτες στη φωτιά πιάνει η ψυχή μας πυρκαγιά. Ο Ήλιος εισέρχεται για τα καλά στο ζώδιο του Κριού και συναντά τον Ουρανό πράγμα που σημαίνει εντάσεις και εκρήξεις αλλά και ερωτικούς πειραματισμούς...
Αργά το βράδυ η Σελήνη παίρνει φύλλο πορείας και από το Ζυγό εισέρχεται στον παθιασμένο Σκορπιό, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων.



Καλό θα ήταν να αφήσετε την εγωιστική στάση που έχετε και μη νομίζετε πως μόνο εσείς δουλεύετε ή μόνο εσείς προσφέρετε. Η Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο σας προδιαθέτει για όμορφα ερωτικά καλέσματα και από το βράδυ και μετά με την είσοδο της στον Σκορπιό αφήνετε τη θεωρία και εισέρχεστε επί του πρακτέου. Οι γεννημένοι 21 με 23/3 μπορείτε να ελπίζετε σε όμορφες και ξαφνικές αλλαγές.



Η πολυαστρία στον 12ο ηλιακό οίκο μπορεί να σας ταλαιπωρεί αλλά αξίζει τον κόπο γιατί τελικά ικανοποιούνται τα αιτήματα σας. Στα επαγγελματικά αποφύγετε τις συγκρίσεις και κρατήστε την προσωπική σας ταυτότητα. Αισθηματικά, η είσοδος της Σελήνης το βράδυ στο απέναντι ζώδιο είναι προάγγελος αστάθειας. Οι γεννημένοι 1 με 4 Μαΐου περνάτε μια φάση βελτίωσης μέσα από σκληρή προσπάθεια.



Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθάνε να πετύχετε τους σκοπούς σας αθόρυβα και σας προσδίδουν επικοινωνιακά μια απίστευτη γλυκύτητα. Αισθηματικά, όλα θα πάνε καλύτερα όταν συνειδητοποιήσετε πως η αγάπη δε χρειάζεται διπλωματία αλλά συναίσθημα. Οι γεννημένοι του 1972 χρειάζεται να είσαστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας μιας και δεν είναι καιρός για ανοίγματα.



Με τόσους πλανήτες στη φωτιά άμα νευριάσετε το μόνο που θα μείνει είναι στάχτες και αποκαΐδια. Η εμμονές και τα νεύρα είναι κακοί σύμβουλοι. Ευτυχώς η Σελήνη στο βράδυ εισέρχεται στον Σκορπιό και κατευνάζει τα πνεύματα οπότε χαλαρώστε να απολαύσετε το δείπνο σας. Οι γεννημένοι του 1966 αποφύγετε τις νοητικές ακροβασίες και λειτουργήστε με σύνεση και τάξη.



Με τόσους πολλούς πλανήτες στον Κριό οι περισσότεροι από εσάς κυκλοφορείτε χωρίς να πατάτε πλέον στη γη. Στα ερωτικά, ίσως η συμπεριφορά κάποιων σας έχει εκνευρίσει και έτσι κινήστε με γρήγορα βήματα προς την απόρριψή τους δείχνοντας την πόρτα εξόδου. Στα επαγγελματικά αγνοήστε κάποιους που κάνουν τους ξερόλες. Οι γεννημένοι του 1977 ερωτικά έχετε μπερδέψει τη virtual αγάπη με την πραγματικότητα.



Η παρουσία τόσων πλανητών στον 8ο ηλιακό οίκο σας κάνει πιο ερωτεύσιμους από ποτέ και τονίζουν στοιχεία της σεξουαλικότητας σας. Στα επαγγελματικά πρέπει να είσαστε σε εγρήγορση διότι κάποιοι στο χώρο εργασίας ίσως δουλεύουν στο ρελαντί και αυτό να είναι εις βάρος του συνόλου. Οι γεννημένοι τέλη Αυγούστου μπορείτε να ελπίζετε σε ανέλπιστες εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν.



Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας προσφέρει γοητεία και είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε την ...παραξενιά στην προσωπική σας ζωή. Επαγγελματικά, ίσως το να συμπλεύσετε μαζί με άλλους να ήταν λιγότερο επικίνδυνο από το να πάτε κόντρα σε αυτούς. Στα οικονομικά, προσπαθήστε να κάνετε ορθή κατανομή των προτεραιοτήτων και των χρημάτων. Οι γεννημένοι 5 έως 8 Οκτωβρίου δεν πρέπει να κοντράρεστε άνευ λόγου και αιτίας.



Αποφασίστε με τι ρυθμούς θέλετε να δουλέψετε. Η Σελήνη μέσα από τον 12ο δοκιμάζει την πίστη και τις αντοχές σας και σας κάνει να σκέφτεστε το μέλλον κάτω από μια άλλη όχι τόσο ανάλαφρη οπτική. Αισθηματικά, θα πρέπει να αποφύγετε να παίξετε με τα συναισθήματα ή τα νεύρα των άλλων. Οι γεννημένοι 1986 θα πετύχετε πολλά περισσότερα με την υπομονή παρά με τη βιασύνη.



Προσπαθήστε να κατανοήσετε τους άλλους μιας και η πολυαστρία στον Κριό σας κάνει και λειτουργείτε περισσότερο ως Εγώ παρά ως εμείς. Στα αισθηματικά ίσως πρέπει να μιλήσετε στο ταίρι σας αφού μάλλον έχετε δώσει λανθασμένη εντύπωση. Επαγγελματικά, θα δικαιωθείτε αφού κάποιοι επιβραβεύουν την εργασία σας. Οι γεννημένοι του 1980 δεν θα πρέπει να αποκλείσετε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας.



Ίσως σήμερα νιώθετε πως σας πνίγει το δίκιο όμως το να επιμείνετε στις θέσεις σας είναι μάλλον χαμένος κόπος. Επαγγελματικά, οι προσπάθειες που καταβάλλετε τελικά δεν πάνε χαμένες και ο όγκος εργασίας που έχετε αναλάβει δεν περνάει απαρατήρητος. Αισθηματικά, κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Οι γεννημένοι 5 έως 11 Γενάρη θα χρειαστεί να μειώσετε τις απαιτήσεις σας.



Επικοινωνιακά σήμερα παίρνετε φωτιά μιας και είστε όλη την ώρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Προτείνετε αλλά μην επιβάλλετε. Στα αισθηματικά για πολλά πράγματα που συμβαίνουν είσαστε αποκλειστικοί και κύριοι υπαίτιοι μιας και γεμίζετε τους άλλους με ανασφάλεια με την ανάλαφρη και επιπόλαια συμπεριφορά σας. Οι γεννημένοι το 1963 αποφύγετε να επωμιστείτε ευθύνες περισσότερες από όσες μπορείτε.



Οι μαζεμένοι πλανήτες στο 2ο ηλιακό οίκο σας σπρώχνουν να ξοδέψετε δείχνοντας σε κάποιους του περίγυρου πως τα χρήματα και τα ψάρια τρώγονται φρέσκα. Στα επαγγελματικά κάποιοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις. Αισθηματικά πρέπει κάποια στιγμή η λογική με την καρδιά σας να συμπορευτούν για να καταλήξετε στο τι ζητάτε. Οι γεννημένοι τέλη Φεβρουαρίου ίσως χρειάζεται να πατήσετε περισσότερο γκάζι ώστε να προλάβετε το τρένο της επιτυχίας.