p

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Παρασκευή 18/3
Γενικό προφίλ
Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο της Παρθένου προσφέρει μεθοδικότητα και απλότητα και σας βοηθά να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Τα αποτελέσματα θα φανούν άμεσα.
Ίσως θα ήταν φρόνιμο οι συζητήσεις που σχετίζονται με χάρες και διευκολύνσεις να μετατεθούν για αργότερα διότι η αντίθεση Ερμή – Κρόνου δεν βοηθά να βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε.



Επαγγελματικά, δεν σας κρατάει τίποτα. Με γρηγοράδα και αμεσότητα φέρνετε σε πέρας εργασίες που απαιτούν συνέπεια και οργάνωση. Αισθηματικά, προκύπτουν καθυστερήσεις και αναβολές που πυρώνουν το πάθος και την επιθυμία σας να δείτε το άλλο σας μισό. Οι γεννημένοι στις αρχές Απριλίου βαδίζετε ολοταχώς προς την επιτυχία. p>



Σήμερα η ανάγκη να βγείτε και να «παίξετε» είναι κάτι παραπάνω από έντονη. Ευτυχώς η Σελήνη στην Παρθένο και η Αφροδίτη στον 10ο ευνοούν τους ερωτικούς σας πόθους να έχουν ευτυχή κατάληξη. Τα ζορίσματα που φέρνει η αντίθεση Ερμή – Κρόνου στα επαγγελματικά σας δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστείτε γι’ αυτά που σας αξίζουν. Οι γεννημένοι στα τέλη Απριλίου θα εμπλουτίσετε ακόμη περισσότερο την ατζέντα σας. p>



Ό, τι και να κάνετε για κάποιους δε φτάνει και αυτό σας κάνει να ανησυχείτε μήπως φταίτε. Μην μετανιώνετε για όσα έχετε κάνει και βάλτε μπροστά όσα δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί. Αισθηματικά, σίγουρα δεν ζείτε μες στη μοναξιά αντίθετα ταξιδάκια και εκδρομές φέρνουν νέα πνοή στα ερωτικά σας. Η αντίθεση Ερμή – Κρόνου σήμερα σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε αν η σχέση σας μπορεί να έχει μέλλον. Οι γεννημένοι 24 και 25 /5 θα δείτε κάποιες ιδέες σας να έχουν πλέον τη δυνατότητα να υλοποιηθούν. p>



Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί την οργάνωση επαφών και συναντήσεων με πρόσωπα που αγαπάτε ή έχετε καιρό να δείτε. Αισθηματικά, για χάρη του έρωτα το σύμπαν και ο Άρης στους Ιχθείς συνωμοτούν υπέρ σας. Με την αντίθεση Ερμή – Κρόνου, οι ειδήσεις που σχετίζονται με θέματα οικογένειας και σπιτιού αποτελούν αφορμή για να πάρετε αποφάσεις. Οι γεννημένοι 18 με 20 Ιουλίου μέσα από προσωπικές επαφές καταφέρνετε να δώσετε αίσιο τέλος σε μια υπόθεση που σας αφορά. p>



Με τη Σελήνη στην Παρθένο μπορεί στα οικονομικά σας ό, τι ανεβαίνει να κατεβαίνει όμως ο τροχός με τη βοήθεια του Δία είναι με το μέρος το δικό σας. Αισθηματικά, ίσως στο σημερινό ραντεβού δεν μπορέσετε να φτάσετε στην ώρα σας αλλά θα ανταποδώσετε την προσμονή με μεγάλη αγάπη και έρωτα. Οι γεννημένοι το α’ δεκαήμερο προσέχετε τη σιλουέτα σας. .



Οι επιτυχίες του σήμερα είναι αποτέλεσμα πειθαρχημένης δουλειάς ενώ έχετε ακόμα πολλά να δώσετε. Αισθηματικά παραμερίστε τις διαφορές και μην αντιστέκεστε στους ευσεβείς πόθους του συντρόφου σας . Οικονομικά, δεν θυμάστε εγκαίρως κάποιες οφειλές και τελευταία στιγμή τρέχετε αλλά προλαβαίνετε. Οι γεννημένοι του 1968 αποφύγετε τις σπατάλες και προσπαθήστε να προσφέρετε αγάπη σε όσους το έχουν ανάγκη. .



Με τη Σελήνη στην Παρθένο, θυμάστε τα παλιά και η διάθεση σας είναι μάλλον εσωστρεφής. Επαγγελματικά, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μεγάλες αλλαγές και να φέρετε σε πέρας και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Αισθηματικά, ζείτε όμορφες και ευχάριστες στιγμές που είναι πρωτόγνωρες και σας κάνουν να βλέπετε την πορεία της σχέσης με άλλο μάτι. Οι γεννημένο το β’ δεκαήμερο προσέχετε τι λέτε. .



Εργασιακά, υπάρχουν κάποιες ματαιώσεις και καθυστερήσεις που σας πεισμώνουν. Με τον Άρη στους Ιχθείς, η δική σας αγκαλιά είναι καλύτερη από την τρέλα της πόλης και αυτό το αξιοποιείτε ετοιμάζοντας μετακινήσεις και εξόδους μαζί με το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα χρειαστεί να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές γιατί είτε η αμέλεια είτε η τάση κάποιων για εξαπάτηση μπορεί να σας πλήξουν. .



Η σημερινή μέρα επικοινωνιακά είναι ικανή να σας τρελάνει. Οικονομικά, σας δίνονται οι ευκαιρίες να ανασυγκροτηθείτε και να μπορέσετε να σταθείτε στα πόδια σας. Αισθηματικά οι εξελίξεις σας προλαβαίνουν και σας βγάζουν από τη δυσμενή θέση διότι σήμερα λεκτικά χωλαίνετε. Οι γεννημένοι 5 έως 8 Δεκέμβρη μέσα από περίεργα γεγονότα θα πάρετε πράγματα που σας αξίζουν. .


Η Σελήνη μέσα στην Παρθένο σας φορτίζει με κουράγιο και αισιοδοξία αλλά σε νοητικό επίπεδο η αντίθεση Ερμή – Κρόνου σας οδηγεί σε ατονία. Στα επαγγελματικά, χρειάζεται να εντείνεται τις προσπάθειες σχετικά με τον έλεγχο συνεργατών γιατί όπως φαίνεται εσείς τραβάτε όλο το ζόρι και κάποιοι πίνουν στην υγεία του κορόιδου. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως βιώσετε έναν έρωτα ή μια γνωριμία που θα σας βάλει σε δίλλημα. .


Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας χρειάζεται να αναλογιστείτε σε πόσα ταμπλό κινείστε. Αισθηματικά, το να διατείνεστε ότι είστε μια χαρά μόνοι σας, δεν πείθει κανένα. Επαγγελματικά, πολλά περνούν από τα χέρια σας αλλά μην παραπονιέστε γιατί εσείς καρπώνεστε και το χρήμα και τη δόξα. Οι γεννημένοι του 1976 είστε έτοιμοι να καρπωθείτε τα καλά των αλλαγών που είχατε δρομολογήσει. .



Με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο ουσιαστικά θέτετε τις βάσεις για έναν καλό διάλογο που από εσάς θα εξαρτηθεί το αν θα είναι ειλικρινής ή όχι. Επαγγελματικά, βιώνετε ευχάριστες καταστάσεις και έχετε κατά νου πως το διαμάντι παραμένει διαμάντι όση λάσπη κι αν δεχτεί. Αισθηματικά, ανοίξτε τα φύλλα σας και φανερώστε τους σκοπούς σας. Οι γεννημένοι το 1977 θα νιώσετε πως δικαιώνεστε. .

www.astrology.gr