p

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Προεδρικό ΙΧ για στέγαση

Πουλήθηκε το Peugeot του Προέδρου του Ιραν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ σε φιλανθρωπική δημοπρασία. Αγοράστηκε για 2,5 εκατομμύρια δολάρια, Τα χρήματα θα διατεθούν για ένα πρόγραμμα στέγασης για οικογένειες με χαμηλό επίπεδο.

Δυόμιση εκατομμύρια δολάρια πωλήθηκε το λευκό Peugeot 504 του 1977 του Ιρανού Πρόεδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ σε φιλανθρωπική δημοπρασία, που οργανώθηκε για να συγκεντρώσει τα χρήματα για ένα πρόγραμμα στέγασης για οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.
Μπορεί το αυτοκίνητο να είναι 34 ετών, ωστόσο όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Fars πουλήθηκε σε μια έκθεση των κλασικών αυτοκινήτων στην Arvand Ελεύθερη Ζώνη Εμπορίου, στη νοτιοδυτική επαρχία του Κουζεστάν.
Τον περασμένο Νοέμβριο ο Υπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σαντέκ Mασουλι είχε δηλώσει ότι το πόσο που θα συγκεντρωθεί από την πώληση του Αυτοκινήτου του Προέδρου Αχμεντινετζάντ επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη του Στεγαστικού Σχεδίου “Mehr”, το οποίο θα προσφέρει οικονομικά προσιτή στέγαση για νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος.
news247.gr