p

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Γυναίκα: Πες μου τι εσώρουχα φοράς να σου πω ποια είσαι

Έτσι θα μπορούσε να ονομάζεται αυτή η έρευνα, όπως τη δημοσίευσε η Daily Mail Σύμφωνα με την έρευνα, όταν επιλέγετε εσώρουχα, να θυμάστε έναν κανόνα: το χρώμα που επιλέγετε, αποκαλύπτει τη σεξουαλική σας συμπεριφορά.
Το κόκκινο δείχνει ότι δεν είστε ντροπαλή, αν επιλέγετε ροζ σημαίνει ότι δεν έχετε ηγετικές τάσεις, ενώ το λευκό είναι για όσες είστε πρόθυμες για νέα γνώση.


Σύμφωνα με έρευνα, το 72% των γυναικών που επιλέγουν εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος, αποφεύγουν το κλασικό λευκό ή τα σέξι μαύρα δαντελωτά σετ, ώστε να αυξάνονται οι πωλήσεις των... μπεζ εσωρούχων 38% κάθε χρόνο.

Η μόδα στα εσώρουχα αλλάζει διαρκώς, καθώς η αγορά δέχεται μεγάλη επιρροή από το Hollywood. Μόδα έγιναν τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος, όταν η σέξι Eva Mendes αποκάλυψε ότι φορά σχεδόν αποκλειστικά τέτοιου χρώματος εσώρουχα ή τα πολύ παραδοσιακά, ενώ και η Kate Perry φωτογραφήθηκε με ανάλογο... ένδυμα στο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone.


Η ειδικός εσωρούχων Donna Dawson τόνισε πως η έρευνα απέδειξε ότι οι γυναίκες επιλέγουν το «γυμνό» γιατί εκτός από την απλότητά του, δείχνει ότι δεν έχουν και κάτι να κρύψουν. Η ερευνήτρια δήλωσε: «Θερμά χρώματα, όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο, προκαλούν αισθήματα ενθουσιασμού και ζωντάνιας και μπορούν πραγματικά να αυξήσουν τον καρδιακό παλμό, την αναπνοή και την πίεση του αίματος.

Η επιλογή του «γυμνού» δείχνει μία γυναίκα που είναι φυσική, άνετη, προσγειωμένη και ειλικρινής. Τα κόκκινα σουτιέν αποκαλύπτουν ότι η γυναίκα σίγουρα δεν είναι ντροπαλή και ξέρει τι θέλει. Η διάθεσή της για δράμα είναι μέρος της προσωπικότητάς της».


Όσον αφορά στα μαύρα εσώρουχα η Dawson επισημαίνει ότι η γυναίκα που επιλέγει αυτό το χρώμα, είναι ανεξάρτητη και δυνατή αλλά και λίγο αντικοινωνική.

Αυτό το θηλυκό έχει κρυφές χάρες και είναι εξαιρετικά παθιασμένη.


«Ένα ροζ εσώρουχο τονίζει μία προσωπικότητα ρομαντική κι εξευγενισμένη με μεγάλη ανάγκη τρυφερότητας. Η γυναίκα είναι θηλυκή, αισθησιακή και δεν έχει καθόλου τάσεις αυταρχισμού», δηλώνει η Dawson και καταλήγει στην επιλογή του λευκού εσώρουχου, που υποδεικνύει προσωπικότητα αθώα, ανοιχτή σε προτάσεις, ενώ η γυναίκα που επιλέγει το λευκό είναι πρόθυμη να μάθει.
source:stavrospaisiadis