By chef Nikos
Συστατικά
3 φλιτζάνια αλέυρι
2 φλιτζάνια ζάχαρη
½ κουταλάκι αλάτι
6 κουταλιές κακάο σκόνη
1 κουταλάκι σόδα
2 φλιτζάνια κρύο νερό
Για τα ταψάκι
10 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά ξύδι
2 βανίλιες
Για την επικάλυψη
Γλάσο
Οδηγίες
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη και τα χτυπάμε με το μίξερ για 5 λεπτά.
Για το ταψάκι muffins, ανακατέουμε όλα μαζί τα υλικά και βάζουμε σε κάθε τρύπα απο 1 κουταλάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, για περίπου 30 λεπτά.
Μόλις βγάλουμε τα muffins ζεστά όπως είναι, απλώνουμε το γλάσσο.
geystikessyntages-nikos.blogspot.com/Συστατικά
3 φλιτζάνια αλέυρι
2 φλιτζάνια ζάχαρη
½ κουταλάκι αλάτι
6 κουταλιές κακάο σκόνη
1 κουταλάκι σόδα
2 φλιτζάνια κρύο νερό
Για τα ταψάκι
10 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά ξύδι
2 βανίλιες
Για την επικάλυψη
Γλάσο
Οδηγίες
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη και τα χτυπάμε με το μίξερ για 5 λεπτά.
Για το ταψάκι muffins, ανακατέουμε όλα μαζί τα υλικά και βάζουμε σε κάθε τρύπα απο 1 κουταλάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, για περίπου 30 λεπτά.
Μόλις βγάλουμε τα muffins ζεστά όπως είναι, απλώνουμε το γλάσσο.