Makizushi (rolled sushi) Japan
Τοποθετήστε ένα φύλλο ψημένα φύκια (nori) σε ένα χαλάκι από μπαμπού (makisu). ....
Απλώστε ένα στρώμα vinegared ρυζιού (sumeshi) επάνω στο nori. Αφήστε περίπου 3 εκατοστά του ακάλυπτου την άκρη. Φόρμα ένα φως εγκοπή στο κέντρο.
Βάλτε τη γέμιση, όπως ωμό ψάρι ή αγγούρι στη μέση. Κυλήστε τα στρώματα πάνω με το ταπί. Αν ο Nori άκρα δεν κολλούν μεταξύ τους, υγρή τους από το νερό.
Roll σε μια σφιχτή, ακόμη και κύλινδρο.
Κόβουμε το ρολό σε 8-10 κομμάτια. Βυθίστε το μαχαίρι στο ξίδι ανάμεσα σε φέτες.
source:http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/2011/03/makizushi-rolled-sushi-japan-japans-le.html#more
By chef Nikos
Τοποθετήστε ένα φύλλο ψημένα φύκια (nori) σε ένα χαλάκι από μπαμπού (makisu). ....
Απλώστε ένα στρώμα vinegared ρυζιού (sumeshi) επάνω στο nori. Αφήστε περίπου 3 εκατοστά του ακάλυπτου την άκρη. Φόρμα ένα φως εγκοπή στο κέντρο.
Βάλτε τη γέμιση, όπως ωμό ψάρι ή αγγούρι στη μέση. Κυλήστε τα στρώματα πάνω με το ταπί. Αν ο Nori άκρα δεν κολλούν μεταξύ τους, υγρή τους από το νερό.
Roll σε μια σφιχτή, ακόμη και κύλινδρο.
Κόβουμε το ρολό σε 8-10 κομμάτια. Βυθίστε το μαχαίρι στο ξίδι ανάμεσα σε φέτες.
source:http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/2011/03/makizushi-rolled-sushi-japan-japans-le.html#more
By chef Nikos