p

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Τετάρτη 20/4

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη στέλνει ...χαιρετίσματα δια μέσω ενός τετραγώνου στον Ποσειδώνα. Η σημερινή μέρα έρχεται να δώσει έμφαση στην ανάγκη των ψυχικών αναγκών και όχι τόσο στην ύλη, αφού και το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα θα βοηθήσει να βρείτε μέσα σας τη γαλήνη (χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να τα βρείτε με τους άλλους).
Η σύνοδος Ερμή – Άρη έρχεται να μας υποδείξει πως στις κινήσεις μας, αλλά και στα λόγια μας πρέπει να είμαστε μετρημένοι.




Η Σελήνη μέσα από τον πύρινο Τοξότη έρχεται να σας υπενθυμίσει πως ο δρόμος προς την επιτυχία δε θέλει απαραίτητα κόπο, θέλει όμως οπωσδήποτε τρόπο. Ζητήματα φιλοσοφικής έννοιας, καθώς επίσης και συζητήσεις θρησκευτικού περιεχομένου θα σας βοηθήσουν να βγάλετε προς τα έξω τον πλούτο γνώσεων, αλλά και την αυθεντικότητα στην έκφραση. Στα επαγγελματικά, με το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα όλα πηγαίνουν με αυτόματο πιλότο. Τα συναισθηματικά ζητήματα μπορούν να προωθηθούν, αρκεί να έχετε στα υπόψη σας πως ίσως, είτε εσείς, είτε η άλλη πλευρά, πείτε κάποια πράγματα πιο φουσκωμένα. Οι γεννημένοι του 1987 θα πρέπει να παραμείνετε ακλόνητοι για να πάρετε το μερίδιο της επιτυχίας.


Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σας ουσιαστικά φέρνει για εσάς την άνοιξη. Το εξάγωνο του με τον Ποσειδώνα έρχεται να σας διδάξει πως πολλά πράγματα έχουν αξία και σημασία, αλλά είναι πίσω από αυτά που οι πολλοί βλέπουν. Η Σελήνη μέσα από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα έρχεται να σας διδάξει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δείτε με τα μάτια της ψυχής. Στα επαγγελματικά, είναι μια μέρα πιο χαλαρή πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να τακτοποιήσετε με ιδιαίτερη ευκολία κάποιες καταστάσεις οι οποίες εκκρεμούν. Ο αισθηματικός σας κόσμος πιο πλούσιος από ποτέ έρχεται να συμβάλλει στο γενικότερο καλό κλίμα και έτσι εσείς από μεριάς σας μπορείτε να δώσετε και να λάβετε αγάπη. Οι γεννημένοι του 1965 δεν θα πρέπει να αμφιβάλλετε για τα αισθήματα των άλλων.


Η είσοδος της Σελήνης στο απέναντί σας ζώδιο έρχεται να σας αφυπνίσει σε ζητήματα εμφάνισης και συμπεριφοράς απέναντι σε τρίτους. Ασφαλώς και η σύνοδος Ερμή – Άρη σας επηρεάζει μιας και έχετε χάσει λίγο από τη λεκτική σας ελαστικότητα σας και έχετε γίνει κάπως πιο απότομοι και αδιάλλακτοι. Από την άλλη, η είσοδος του Ηλίου στο 12ο ηλιακό οίκο έρχεται να σας βοηθήσει να κάνετε μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σας και να δείτε, τι τελικά μπορεί να φταίει. Η κοινωνική ζωή βρίσκεται σε ιδιαίτερη υψηλά επίπεδα, όμως αυτό που σας λείπει είναι η πραγματική φιλία. Στα αισθηματικά, οι καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη και ο κυβερνήτης σας στις τελευταίες μέρες του ως ανάδρομος παίζει τα ρέστα του για επανασυνδέσεις. Οι γεννημένοι του 1976 χρειάζεστε μεγάλη μαεστρία για να αποφύγετε το συναισθηματικό παρελθόν.


Η Σελήνη στον Τοξότη και στον 6ο ηλιακό οίκο σας καλημερίζει με ένα απορρυπαντικό και μια σφουγγαρίστρα στο χέρι. Η προετοιμασία του σπιτιού αποτελεί για εσάς αναπόσπαστο μέρος της ιεροτελεστίας της μεγάλης εβδομάδας. Νέες ιδέες έρχονται να προστεθούν στη φαρέτρα των εκπλήξεων που έχετε, ενώ οι άλλοι μπορούν να σας δείξουν την χαρά τους. Από την άλλη, ζητήματα που σχετίζονται με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας της οικογένειάς σας, έρχονται να σας αναγκάσουν να δείτε τα πράγματα λιγάκι πιο σοβαρά από ότι είναι στην πραγματικότητα εξάλλου το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και το Χείρωνα βοηθά σε αυτό. Αισθηματικά, εκφράστε την αγάπη σας αλλά μη γκρινιάζετε. Οι γεννημένοι του 1964 θα πρέπει να μάθετε να λέτε και όχι.


Η πολυαστρία πλανητών στον Κριό σε συνδυασμό και με την παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σας βοηθά να περάσετε τις θέσεις σας, αλλά και να διεκδικήσετε πράγματα που σας ανήκουν. Η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο και το εξάγωνο που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποια άτομα που θα προσπαθήσουν να κλέψουν λίγο από τη λάμψη σας. Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να κάνετε σωστή κατανομή της ώρας της χαλάρωσης με την ώρα της εργασίας διότι η καλή σας διάθεση δεν θέλει και πολύ να κάνει το χώρο παιδική χαρά. Αισθηματικά, συμπαρασύρετε το σύντροφο σας σε ένα ξέφρενο ρυθμό χαράς και διασκέδασης. Οι γεννημένοι του 1986 θα πρέπει να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν με γνώμονα το σεβασμό προς τις αρχές και την ευπρέπεια.


Μια τέτοια πολυαστρία πλανητών στον 8ο ηλιακό οίκο και τον Ποσειδώνα απέναντι σας ουσιαστικά βγαίνουν στην επιφάνεια θαμμένα ταλέντα και πτυχές του εαυτού σας που ούτε εσείς τις γνωρίζατε. Σήμερα είναι η μέρα η οποία μπορείτε να κάνετε πράγματα και ψώνια αλλά δεν θα έχετε τη δυνατότητα να είσαστε τόσο μαζεμένοι ως συνήθως. Στα επαγγελματικά, έχετε δώσει τις πιστοποιήσεις σας πράγμα που σημαίνει πως δεν πρέπει να ανησυχείτε για ενδεχόμενες κρίσεις. Στα αισθηματικά, αναζητάτε την αλήθεια μέσα από τη δική σας οπτική και αυτό είναι δύσκολο μιας και η μέρα έχει Ήλιο εξάγωνο με Ποσειδώνα, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να δείτε πέρα από αυτό που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι του 1963 δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε από μικρο-καθυστερήσεις.


Η σημερινή μέρα ουσιαστικά είναι για εσάς το κερασάκι στην τούρτα. Η Σελήνη μέσα από τον 3ο ηλιακό οίκο σας βοηθά σε ζητήματα πειθούς, καθώς επίσης εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η είσοδος του Ηλίου στον 8ο ηλιακό οίκο δεν σας απογοητεύει μιας και τονίζεται η ικανότητα της καλλιτεχνικής δημιουργίας και τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει. Στα επαγγελματικά, κάποιες καθυστερήσεις υπάρχουν αλλά αυτό δεν οφείλεται σε εσάς και έτσι δεν πρέπει να νιώθετε ενοχές. Αισθηματικά, μιλήστε στο σύντροφο σας τη γλώσσα της αλήθειας και μην προσπαθείτε συνέχεια να συγκρατείτε το πάθος σας. Οι γεννημένοι του 1970 θα νιώσετε πως η σχέση περνά σε άλλα επίπεδα μέσα από τη δική σας αλλαγή τρόπου σκέψης.


Με τη Σελήνη στο 2ο ηλιακό οίκο ίσως κάνετε έξοδα περισσότερα από αυτά που θα έπρεπε. Έτσι και αλλιώς συναισθηματικά ευμετάβλητοι, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα έρχεται να χρησιμοποιήσει τα δώρα που προσφέρετε ως ένδειξη συγνώμης κι αυτό γιατί η λέξη συγνώμη από το στόμα σας βγαίνει πολύ δύσκολα. Η αγάπη σας χτυπά την πόρτα πρέπει όμως και εσείς να την υποδεχτείτε με τον ανάλογο κώδικα ενδυματολογικής εμφάνισης. Προσπαθήστε να είστε εγκρατείς και να τιθασεύσετε τα πάθη. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών ίσως διαπιστώσετε πως σε ζητήματα που τα θεωρείτε μη αναστρέψιμα ένας από μηχανής θεός θα σας δώσει άμεση και μόνιμη λύση.


Ο Ήλιος μέσα από τον 6ο ηλιακό οίκο σας αναγκάζει να ρίξετε το βάρος σας στον τομέα εργασίας. Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο σας στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας μιας και η ψυχική σας διάθεση παίζει σε άλλα επίπεδα και αυτό αντικατοπτρίζεται στην εμφάνιση σας. Στα επαγγελματικά, είσαστε το δέκα το καρό, ο άνθρωπος που θα μπει και θα αλλάξει το παιχνίδι. Αισθηματικά, ίσως κάποια πράγματα είναι έξω από τη φύση σας και δεν μπορείτε να το καταλάβετε αλλά μάλλον οδηγείστε σε κάποιον συναισθηματικό πειρασμό. Αποφύγετε τις υπερβολές στο φαγητό και στο λόγο και μη δυστροπείτε στις υποδείξεις των τριγύρω σας σχετικά με τη συμπεριφορά σας. Οι γεννημένοι 1 με 5 Δεκεμβρίου μέσα από δύσκολες καταστάσεις μπορείτε να έχετε πολλαπλά οφέλη.


Η Σελήνη μέσα από το 12ο ηλιακό οίκο έρχεται να σας βοηθήσει, φιλοσοφώντας κάποια ζητήματα, να αντιληφθείτε τελικά πως μπορεί να βρεθεί λύση. Ο Ήλιος από τον γήινο Ταύρο σας στέλνει μηνύματα και υποσχέσεις πως θα συμπαρασταθεί σε κάποιες περιπτώσεις. Στα επαγγελματικά, επιδεικνύετε άνεση και αυτό σας κάνει, σε συνδυασμό με τα άριστα αποτελέσματα που φέρνετε, αναντικατάστατους. Στα ερωτικά, θα πρέπει να αντιληφθείτε πως άλλο η κλίση από τον ερωτικό σας σύντροφο και άλλο η κλίση της τροχαίας. Φανείτε γαλαντόμοι στα μέτρα του δυνατού και ψωνίστε με γνώμονα το δικό σας γούστο χωρίς να ακούτε τρίτους. Οι γεννημένοι του 1975 θα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και να λειτουργήστε πιο έξυπνα.


Με την είσοδο του Ηλίου στον Ταύρο μία νέα περίοδος ξεκινά η οποία διόλου δεν σας τρομάζει. Οι πλανήτες μαζί σας, η τύχη μαζί σας αλλά κυρίως άτομα που μπορούν να προσφέρουν σας βοηθούν να πετύχετε το σκοπό σας. Κάποιοι ανησυχούν για τη σωματική καταπόνησή σας κάτι που δεν ισχύει. Στα επαγγελματικά, η προσπάθειά σας να συμφιλιώσετε ή να βάλετε σε συνεργασία ετερόκλητα στοιχεία μπορεί να σας προσφέρει απεριόριστες ποσότητες γέλιου. Άλλωστε είναι γνωστό πως είσαστε οι μουρλοί του ζωδιακού. Αισθηματικά, σταματήστε να σουβλίζετε τον ερωτικό σας σύντροφο με τα καμώματα σας και προσπαθήστε αυτές τις άγιες μέρες να είστε εσείς πιο άγιοι. Οι γεννημένοι του 1963 θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και με τονωμένη μνήμη διότι η επιτυχία δεν καταλαβαίνει από γιορτές και αργίες.


Το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας, σας κάνει γλυκά ξεχασιάρηδες και όμορφα απρόσεκτους. Ζητήματα επικοινωνίας θα πρέπει να προσεχθούν μιας και η ανάδρομη φορά του Ερμή βοηθά σε μπερδέματα. Στα επαγγελματικά, διπλοελέγξτε τις δουλειές που έχετε κάνει, προκειμένου να μειώσετε την πιθανότητα του λάθους. Στα ερωτικά, όλα βαίνουν καλώς πλην όμως θα πρέπει μέσα στη σχέση σας να αυξήσετε το ποσοστό της αλήθειας και να είσαστε πιο ειλικρινείς. Ίσως η απόρριψη κάποιων προτάσεων να μην είναι και τόσο σοφή στην παρούσα φάση. Οι γεννημένοι του 1988 θα πρέπει να καταλάβετε πως η ζωή δεν είναι μόνο παιχνίδι και πως ο λόγος σας πρέπει να έχει μια βαρύτητα.