p

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΣΟΣ-Στην έφεση και ΑΝ πάρει άδεια ο Ηρακλής...

Σκούρα τα πράγματα για την αδειοδότηση του Ηρακλή, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σήμερα στο αρμόδιο πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, και με βάση τις πληροφορίες που έρχονται από Αθήνα και που δε συνάδουν με την αισιοδοξία του Γιάννη Τάκη σήμερα το απόγευμα σε ραδιόφωνο της πόλης.


Ο Ηρακλής κινδυνεύει να μην πάρει άδεια όχι μόνο την Τετάρτη, κάτι που στους κόλπους της Ομοσπονδίας θεωρείται δεδομένο, ότι δηλαδή δε θα του δοθεί, αλλά ακόμα και στην έφεση αν δε μαζέψει τα έγγραφα που του λείπουν.

Όπως έχει γράψει ο «Μπαλαδόρος» εδώ και καιρό, ο Ηρακλής ΔΕΝ έχει βασικά έγγραφα στο φάκελο αδειοδότησης. Φορολογική ενημερότητα, διακανονισμούς και υπογραφές όλων των παικτών, το ίδιο και από το προσωπικό της ΠΑΕ, ενώ ένα νέο στοιχείο προέκυψε σήμερα, σχετικά με την αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αθήνα, ο πρόεδρος του Ηρακλή εμφανίστηκε με… αποδείξεις από… κούριερ ότι έχει στείλει αυτά τα χαρτιά κι εξέφρασε την απορία του πώς και δεν έχουν παραδοθεί ακόμα στην επιτροπή, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα τους παραδοθούν μέχρι αύριο.

Όμως, το θέμα είναι αν υπάρχουν αυτά τα έγγραφα ώστε να παραδοθούν. Πάντως, σε αντίθεση με τα παραπάνω, σήμερα το απόγευμα ο κ. Τάκης είπε στο ραδιόφωνο ότι κάποια έγγραφα δεν ήταν… καθαρογραμμένα και πως τα έστειλαν πάλι, σήμερα…

Όπως προκύπτει από την επιτροπή και με τα ως τώρα δεδομένα, ο Ηρακλής ΔΕΝ θα πάρει άδεια την Τετάρτη, καθώς δεν έχει φορολογική ενημερότητα, ούτε διακανονισμό με Τουμά, Μπόσνιακ και Ντάλα Μπόνα, ενώ για την αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου, αυτή δεν «τρέχει» όπως του ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει ΜΟΝΟ το πρακτικό της εταιρείας που αποφάσισε σχετικά.

Και αυτό το πρόβλημα με την ΑΜΚ, υπήρχε και πέρυσι και ο Ηρακλής είναι υπότροπος και ύποπτος…

Επιπλέον, υπάρχουν ελλείψεις σε έγγραφα για διακανονισμούς με το προσωπικό της ΠΑΕ, ενώ διαπιστώθηκαν ελλείψεις στα αγωνιστικά όπως και στα… νομικά κριτήρια, χωρίς να δίνεται κάποια περαιτέρω εξήγηση ή λεπτομέρεια.

Συμπερασματικά, αν όλα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν ως την Τετάρτη, τότε ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει άδεια. Αλλιώς, θα χρειαστεί να κάνει έφεση και ΑΝ μαζέψει τα έγγραφα σε συνδυασμό με πολιτική παρέμβαση όπως πέρυσι, άντε και μερικές πορείες από το Ιβανόφειο ως τα Μάλγαρα, ΙΣΩΣ και να του δώσουν άδεια.

Σε λίγο περισσότερα, γιατί υπάρχει κι άλλο σοβαρό θέμα…

http://baladoros.com/nea/9446