Η γευστική πρόταση της ημέρας:
Ατλαντις....
ΥΛΙΚΑ.....
3 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
2 ΠΑΚΕΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΜΙΚΡΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
ΝΕΡΟ
ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΖΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ
ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΈΝΗ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΙΠΠΕΡΙΑ ΜΕΣΑ
ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙ
Source:http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/2011/03/blog-post_30.html#more
Ατλαντις....
ΥΛΙΚΑ.....
3 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
2 ΠΑΚΕΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΜΙΚΡΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
ΝΕΡΟ
ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΖΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ
ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΈΝΗ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΙΠΠΕΡΙΑ ΜΕΣΑ
ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙ
Source:http://geystikessyntages-nikos.blogspot.com/2011/03/blog-post_30.html#more