p

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τα ευρωπαϊκά πολιτικά σχέδια του Terminator

Ο διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Αrnold Schwarzenegger, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο 63χρονος «Terminator» απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πολιτικό του μέλλον.....


Παράλληλα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Newsweek, ο στενός συνεργάτη τους, Terry Taminen τόνισε ότι η Ε.Ε. θα πρέπει τα επόμενα χρόνια να επιλέξει ως πρόεδρο της μια ισχυρή προσωπικότητα η οποία θα λειτουργεί συνεκτικά για τον λαό της Ευρώπης.

«Τα επόμενα χρόνια η Ε.Ε. θα πρέπει να επιλέξει έναν πρόεδρο μεγάλης εμβέλειας, έναν άνθρωπο ικανό να ενώσει την Ευρώπη. Οι Γάλλοι δεν θέλουν Γερμανό, οι Γερμανοί δεν θέλουν Ιταλό και πάει λέγοντας. Δεν είναι προτιμότερο να διαλέξουν έναν Ευρωπαίο από τις Η.Π.Α. που θα αναβιώσει τα οράματα ενός Washington ή ενός Jefferson σε μια νέα και ενωμένη Ευρώπη;», πρόσθεσε ο στενός συνεργάτης και επικεφαλής του γραφείου του «Μίστερ Υφήλιος» αποφεύγοντας όμως να αναφερθεί ευθέως στο όνομα του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας.