p

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-1 (Video-Goals)*Φαβορί ο Δικέφαλος!!

Καταπληκτικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ, που είναι πλέον το φαβορί των πλέι οφ!
Με γκολ των Αθανασιάδη στο 57΄και Ελ Ζαρ στο 74΄, και κορυφαίο παίκτη του ματς το δημιουργό και των δύο τερμάτων, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο "δικέφαλος" κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό που μείωσε με το Σισέ στο 78΄ και πήρε αυτό που ήθελε για την πρώτη αγωνιστική, αλλά και αυτό που του άξιζε.


Μοιραίος παίκτης ο Μουσλίμοβιτς, που έχασε δυο άχαστες ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα, αλλά και για να αυξήσει τη διαφορά των τερμάτων, η οποία θα παίξει ρόλο σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος των πλέι οφ.

Ματ του Χάβου στο Φερέιρα, ο οποίος γύρισε το Βιεϊρίνια δεξιά, πάνω στον Ιωαννίδη και ακολούθησε του "κουτρούλη ο γάμος" στην άμυνα του ΠΑΟ από τον Ποργοτάλο.

Απογοήτευσαν ο Σαλπιγγίδης με τον Ίβιτς...

Το β΄ μέρος
Το φάουλ του Νίνη στο 78΄, ήταν η ευκαιρία του Παναθηναϊκούσ το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου που ανησύχησε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια κυριάρχησε. Με γκολ του Αθανασιάδη μπήκε μπροστά στο σκορ, ένας εξαιρετικός ΕΛ Ζαρ τον έφερε δυο βήματα μπροστά, για να πληρώσει με γκολ τη μία και μοναδική φορά που κοιμήθηκε η άμυνά του: Ο Λίνο από τα αριστερά δεν μπόρεσε να σταματήσει το Βύντρα που σέντραρε, ο Χαλκιάς πήγε να βγει αλλά γύρισε πίσω, κι εκείνη τη στιγμή ο Σισέ κέρδισε για πλάκα στον αέρα τους Τσιρίλο και Κοντρέρας, και οι δυο σε λάθος θέση και άλμα σε λάθος χρόνο, για ν΄ αποκτήσει το παιχνίδι άλλη τροπή...

Ο Μουσλίμοβιτς, έχασε στη συνέχεια δυο ευκαιρίες για να "καθαρίσει" το ματς, απ΄ αυτά που λέμε άχαστα, αλλά τέλςο καλό, όλα καλά για το Δικέφαλο...

Το α΄μέρος

Xωρίς τίποτα το ιδιαίτερο το "κοιμισμένο" πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να κινείται στα ρηχά νερά και να "μπαίνει" στον αγώνα μόλις μετά το 25΄ όταν και ο Χάβος έφερε δεξιά το Βιεϊρίνια, πάνω στον Ιωαννίδη που δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει.

Ο Δικέφαλος θα μπορούσε κάτω από προϋποθέσεις να σκοράρει στο διάστημα αυτό, αλλά ο Τσιρίλο δεν είναι ο σκόρερ της ομάδας, αν αυτό λέει κάτι.

Υποτονικό το ματς, με τους παίκτες και των δυο ομάδων να είναι επηρεασμένοι από την διακοπή, όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός που έχει το πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη και μόνο και δε βλέπουμε να την κυνηγάει.
Ανύπαρκτος ο Σαλπιγγίδης, χωρίς να κάνουν αισθητή την παρουσία τους οι Ίβιτς και Αθανασιάδης, κάτι πρέπει ν΄ αλλάξει στην επίθεση...



2o Ημίχρονο:
90' Τέλος του αγώνα.
90' Και άλλη χαμένη ευκαιρία από τον Ελ Ζαρ, διώχνει ο Τζόρβας.
88' Προβολή του Τσιρίλο μετά από φάουλ του Γκαρσία, διώχνει ο Τζόρβας.
85' Μοναδική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Ελ Ζαρ περνάει και τον Τζόρβα και δε σκοράρει.
83' Μουσλίμοβιτς στη θέση του Αθανασιάδη.
78' Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ, μετά από σέντρα του Βύντρα κάνει το 2-1.
74' Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Ελ Ζαρ με ατομική προσπάθεια δίνει αέρα δύο τερμάτων στον ΠΑΟΚ.
Δείτε και τα δυο γκολ...



70' Μέσα ο Σνάουτσνερ στη θέση του τραυματία Ετο.
65' Καραγκούνης μέσα στη θέση του Σιμάο.
64' Ο Ελ Ζαρ στη θέση του Σαλπιγγίδη.
62' Κεφαλιά του Αθανασιάδη εντός περιοχής, λίγο άουτ.
57' Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης με σουτ κάνει το 1-0.



55' Μέσα ο Γκοβού στη θέση του Μαρίνου.
50' Κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου μετά από σέντρα του Σισέ, λίγο άουτ.
49' Φάουλ του Νίνη, η μπάλα περνάει απ' όλους και καταλήγει λίγο άουτ.
46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.




1ο Ημίχρονο:
45' Τέλος ημιχρόνου.
40' Συρτό σουτ του Νίνη, η μπάλα άουτ.
32' Σουτ του Αθανασιάδη μετά από γύρισμα του Ετό, η μπάλα προσκρούει στο σώμα του Κατσουράνη.
30’ Σουτ του Τσιρίλο μετά από κόρνερ του Γκαρσία, βγάζει σε κόρνερ ο Τζόρβας.
13' Τρίτη ευκαιρία για το Σισέ. Ο Γάλλος άσος μόνος του απέναντι στο Χαλκιά, μετά από σέντρα του Νίνη, σουτάρει πάνω στον Ελλήνα γκολκίπερ.
5' Καλό σουτ από το Σισέ, η μπάλα περνά για λίγο άουτ.
2' Σουτ του Σισέ, η μπαλα άουτ άουτ.
1’ Η αναμέτρηση ξεκίνησε.


Με φόντο το σεντόνι του Champions League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Τούμπας για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά το φετινό «μαραθώνιο» αγώνων, με υποχρεώσεις σε Πρωτάθλημα Κύπελλο και Ευρώπη καλούνται σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα να επαναλάβουν τη περσινή, πετυχημένη πορεία και να είναι εκείνοι που θα κόψουν πρώτοι το νήμα, ώστε να διεκδικήσουν την είσοδό, στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, των πολλών διοικητικών προβλημάτων και της μελλοντικής αβεβαιότητας. Η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα ρίχνεται απόψε στη μάχη των πλέι οφ με βαθμολογικό προβάδισμα τριών πόντων, το οποίο μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα. Με προβλήματα αναμένεται να παραταχθούν απόψε οι «πράσινοι», καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων: Λέτο, Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ.

Οι Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο (70' Σνάουτσνερ), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (64' Ελ Ζαρ), Αθανασιάδης (83' Μουσλίμοβιτς)

Πάγκος: Κρέσιτς, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσουκαλάς

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μαρίνος (55' Γκοβού), Βύντρα, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Σίβα, Σιμάο (65' Καραγκούνης), Κατσουράνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ

Πάγκος: Κοτσώλης, Λουίς Γκαρσία, Πετρόπουλος, Μαχλελής, Κλέιτον

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)

Κίτρινες: Ιωαννίδης, Σαριέγκι


Μικρά-Μικρά:

19:15 Αποσύρονται οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες.

18:55 Πορτογαλική σημαία με τη φωτογραφία του Αντελίνο Βιεϊρίνια ανεμίζει στη θύρα των επισήμων, ενώ υπάρχει και μία αντίστοιχη της Ουρουγουάης, προς τιμήν του Πάμπλο Γκαρσία.

18:52 Στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα του ΠΑΟΚ. Συνθήματα νίκης αλλά και εναντίον του Παναθηναϊκού από τους φίλους του «δικεφάλου».



18:50 Στον αγωνιστικό χώρο κάνει την εμφάνισή της και η διαιτητική τριάδα του ντέρμπυ.

18:45 Έντονες είναι οι αποδοκιμασίες των φίλων του «δικεφάλου», με την είσοδο των παικτών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα.



18:42 Τους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού ακολούθησε και ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος προθερμαίνεται μπροστά από τη θύρα 4.

18:35 Τζόρβας και Κοτσώλης κάτω από αποδοκιμασίες έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο και προθερμαίνονται.

18:15 Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας έξω από το γήπεδο της Τούμπας, ενώ αυστηρός είναι ο έλεγχος σε όσους πλησιάζουν περιμετρικά το γήπεδο.

18:00 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με επικεφαλής το Γιάννη Ζαβραδινό κάνουν την πρώτη αναγνωριστική βόλτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι φίλοι του «δικεφάλου» που βρίσκονται στη θύρα 4, αποδοκιμάζουν.

17:55 Σχεδόν μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και ήδη τα πρώτα πανό έχουν κάνει την εμφάνισή τους: «Νάουσα», «Πανόραμα», «Αρνέα», «Νέα Κρήνη», «Κασάνδρα», «Λιτόχωρο», είναι μερικά τα οποία βρίσονται περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας.

Δείτε σε βίντεο την άφιξη των δύο ομάδων:





http://www.baladoros.com/nea/10184