p

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Σάββατο 7/5

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει κατά τη διάρκεια του πρωινού γεγονότα που έχουν ως αποτέλεσμα τη συγκίνηση και τις ξαφνικές μεταλλαγές συναισθημάτων.
Από το μεσημέρι και μετά η αντίθεση με τον Πλούτωνα έρχεται να παίξει το ρόλο της φέρνοντάς σας σε μια κατάσταση ψυχικής ενδοσκόπησης βλέποντας τελικά τι μπορεί να φταίει σε εσάς και τους άλλους.











Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο ίσως σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Η θέση αυτή σας ξυπνά νοσταλγίες για πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος και συμβάλλει σημαντικά, έτσι ώστε το συναίσθημα να παρακάμψει τη λογική. Θα πρέπει σήμερα να στραφείτε στον ερωτικό σας σύντροφο και να του προσφέρετε την αγάπη σας με τέτοιο τρόπο που να συμβαδίζει με τα δικά του θέλω.







Οι προσπάθειες σήμερα για συζήτηση θα φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία αγνοούσατε αλλά που τελικά θα βοηθήσουν το έργο σας και την επίτευξη των στόχων. Οικογενειακά ζητήματα που σχετίζονται με την τακτοποίηση και γενικά το νοικοκύρεμα χώρων είναι στην ημερήσια διάταξη. Στα ερωτικά, δεν πρέπει να λειτουργείτε με εγωιστικά κίνητρα γιατί έτσι χάνετε το δίκιο σας και παρεκτρέπεστε.







Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη μιας και λαμβάνετε κάποια είδηση η οποία σχετίζεται με την υλοποίηση ενός θέματος που αποτελεί για εσάς κάτι σαν όνειρο. Σήμερα αφήστε τους μακροπρόθεσμους στόχους στην άκρη, κερδίστε αυτά που θέλετε και απολαύστε τα επινίκια. Φίλοι και γνωστοί ίσως χρειαστούν τη βοήθεια σας σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων σας.







Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο σας έρχεται να δώσει το κάτι παραπάνω και ασφαλώς να σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα. Στα ερωτικά, οι επιλογές παρόλο που αυξάνονται και πληθύνονται εσείς πρέπει να ακολουθήσετε την πεπατημένη αδιαφορώντας για τα άλλα. Μην παρασύρεστε από συμβουλές και προτροπές μιας και πολλές φορές αυτές ίσως να γίνονται με τρόπο βιαστικό ή υποκειμενικό.







Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο ηλιακό οίκο σας αγχώνει και σας δημιουργεί ένα είδος ανασφάλειας, τη ρίζα της οποία όμως δεν έχετε τη δυνατότητα να προσδιορίσετε. Συναισθηματικά, μπορείτε να περάσετε πάρα πολύ όμορφα και η Σελήνη από αυτή τη θέση σας δείχνει ότι το τραπέζι πρέπει να έχει καρέκλες για δύο. Η αφιέρωση χρόνου στο σύντροφο είναι ουσιαστικά προσφορά και σε εσάς.







Σήμερα αναζητάτε την αλήθεια έχοντας όμως μέσα σας μεγάλα αποθέματα συναισθήματος. Η Σελήνη μέσα από τον Καρκίνο σας πετά το μπαλάκι έτσι ώστε να πάρετε εσείς πρωτοβουλία για τη βραδινή έξοδο, εκτός αν θέλετε η πρωτοβουλία αυτή να καταλήξει σε κάποια ταβέρνα. Ο έρωτας ανανεώνεται μέσα από τη δική σας διάθεση. Η συναισθηματική κάλυψη είναι προϊόν έργου και όχι έμπνευσης.







Η Σελήνη μέσα από τον Καρκίνο δεν σας εξυπηρετεί μιας και ο φορτωμένος παρορμητικός σταυρός σας φέρνει κάποια εμπόδια τα οποία πρέπει να υπερκεράσετε. Στα ερωτικά, χρειάζεται να κατανοήσετε πως δεν αρκεί μόνο η καλή εμφάνιση για να εντυπωσιάσετε τα πλήθη χρειάζεται και καλή διάθεση. Σήμερα δεν είναι μέρα για μάχη, οπότε μη πατάτε τη σκανδάλη. Ανοίξτε σαμπάνιες και αλλάξτε διάθεση.







Μια φούντωση, μια φλόγα έχετε μέσα στο πορτοφόλι και τα χρήματα εξανεμίζονται μια και καλή. Σήμερα η διασκέδαση θα αποτελέσει για εσάς την καλύτερη άσκηση και ψυχανάλυση μιας και θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς το έξω το δυναμισμό σας και την πειρακτική σας διάθεση. Πολλά ζητήματα ίσως σήμερα να είναι πρακτικά και γι’ αυτό θα πρέπει και εσείς να είσαστε πιο συνεργάσιμοι.







Η έξοδος σήμερα για εσάς ξεφεύγει από τα συνηθισμένα μιας και γίνεται κάτι σαν μεγάλη γιορτή. Οι φίλοι και οι γνωστοί σήμερα θα χρειαστούν τη βοήθεια σας την οποία όμως θα την παρέχετε, ως είθισται. Αισθηματικά, δεν θα πρέπει να λησμονάτε πως δεν πρέπει να ρισκάρετε το σταθερό για χάρη του εφήμερου. Πιστοί αλλά κυρίως φιλοσοφημένοι θα προσπεράσετε και αυτές τις σειρήνες.







Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου ζητά από εσάς να κάνετε κάποιες κινήσεις καλής θέλησης απέναντι σε άτομα που για κάποιους λόγους είχατε διακόψει τις επαφές. Ασφαλώς με τόσους πλανήτες στον παρορμητικό σταυρό αυτό σας είναι δύσκολο μιας και μόνο που το σκέφτεστε χρειάζεστε πιεσόμετρο. Τελικά, μόνο η σχέση σας μπορεί να σας ηρεμήσει. Η αγάπη τα πάντα νικά.







Η Σελήνη μέσα από τον 6ο ηλιακό οίκο σας σπρώχνει στη δουλειά και σας βάζει στην πρίζα να καθαρίσετε και να τακτοποιήσετε το χώρο που ζείτε. Στα αισθηματικά, δεν αποκλείεται σήμερα να έχετε επαφές με το παρελθόν και τελικά να αποδείξετε περίτρανα πως η ξαναζεσταμένη σούπα είναι πολύ καλύτερη από ένα κακομαγειρεμένο φαγητό. Το μυστικό σας που έλκει τους άλλους είναι η ...εκκεντρικότητα σας.







Η Σελήνη στον Καρκίνο σας εξυπηρετεί. Συναισθηματικά, τα πράγματα είναι πιο εύκολα από ποτέ και μπορείτε να βγάλετε προς τα έξω αυτά που νιώθετε έχοντας επιτέλους τη σιγουριά πως δεν θα λογοκριθείτε. Συντονίστε τις προσπάθειες σας και επικεντρωθείτε στην ουσία και στο πως θα διατηρήσετε τη σχέση σε εγρήγορση. Η σχέση με έναν Ιχθύ ποτέ δεν είναι βαρετή, οπότε αποδείξτε το!

 www.astrology.gr