p

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

«Με το δεξί» ο Σπύρος Σούλης στην πυρόπληκτη Ηλεία

O παρουσιαστής της επιτυχημένης εκπομπής ανακαινίσεων σπιτιών θα βρεθεί σε δυο εβδομάδες στην Βάλμη Ηλείας για να χαρίσει το χαμόγελο στην οικογένεια Διαμαντοπούλου, η οποία την προηγούμενη παραμονή Φώτων, είδε το σπίτι της να τυλίγεται στις φλόγες λόγω βραχυκυκλώματος.


Tο μεσημέρι της Πέμπτης ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ANT1 Γιάννης Λάτσιος, ο Σπύρος Σούλης και η διευθύντρια επικοινωνίας του Ομίλου, Κατερίνα Γκαγκάκη, μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου για την ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία. Εξάλλου μια σπάνια οικογένεια με δέκα παιδιά, περιμένει το νέο της σπίτι.

«Είμαι χαρούμενος όταν η τηλεόραση δείχνει σωστά αντανακλαστικά. Όταν προέκυψε το θέμα να βοηθήσουμε αυτή την οικογένεια, τόσο ο ΑΝΤ1, όσο και η παραγωγή της εκπομπής θελήσαμε αμέσως να κάνουμε τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα το νέο τους σπίτι, παρότι υπήρχαν πολλές δυσκολίες, που στην αρχή μάλιστα έμοιαζαν αξεπέραστες» δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος.

«Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που μάθαμε για το γεγονός, που να μην ασχοληθούμε με την ειδική αποστολή. Η ιστορία της νεαρής μητέρας με τα εννέα παιδιά που έγκυος στο δέκατο παιδί της έπεσε στη φωτιά μόνη για να σώσει την οικογένεια της, μας αγγίζει όλους» τόνισε οΣπύρος Σούκης για να συμπληρώσει στη συνέχεια φανερά συγκινημένος: «Αυτή η μάνα το μόνο που μας ζήτησε, αφού επικοινωνήσαμε μαζί της, ήταν απλά ένα ασφαλές κι υγιές σπίτι, βιώσιμο που να προσφέρει τα βασικά στα παιδιά της. Για μια τέτοια ιστορία το μόνο που λες είναι πως τέτοια πράγματα πρέπει να γίνουν, πρέπει να είμαστε δίπλα, πρέπει να προσφέρουμε».

«Ότι αρχικά μας φάνηκε πολύ δύσκολη ιδέα ήταν αυτό που μας πείσμωσε στο να το αναλάβουμε. Γιατί τελικά κάτι κακό μπορεί να φέρει κάτι καλό» κατέληξε ο Σπύρος Σούλης.

Όλα τα υλικά έχουν ήδη μεταφερθεί στην περιοχή. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 15 ή στις 16 Μαΐου και θα κρατήσουν έξι μέρες και συνολικά θα εργαστούν 150 άνθρωποι.

Μ’ αυτήν την ιστορία εξάλλου θα ολοκληρωθεί φέτος η εκπομπή «Με το δεξί», η οποία θα μεταδοθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.

Πηγή: yupi.gr