p

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Παρασκευή 6/5

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στους Διδύμους τονώνει την επικοινωνιακή μας διάθεση. Το τρίγωνο Δία – Βόρειου Δεσμού έρχεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων αλλά και γενικότερα να βελτιώσει συνθήκες, ξαναφέρνοντας σε κάποιους το χαμόγελο στα χείλη.







ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι η αρχή της προσωπικής εξέλιξης και αφύπνισης. Δεν αποκλείεται σήμερα σιγά, σιγά με την πάροδο της ώρας να αρχίσετε να αναπτύσσετε δράσεις τις οποίες δεν είχατε συνηθίσει. Το τρίγωνο του Δία με το Βόρειο Δεσμό υποδεικνύει πως οι σχέσεις που στηρίζονται στην κατανόηση και τον αλληλοσεβασμό αντέχουν στο χρόνο και προσφέρουν σιγουριά και κάλυψη. Επαγγελματικά, αποφύγετε να εμμένετε στις θέσεις σας. Η διαλλακτικότητα μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα. Οι γεννημένοι 14 με 19 Απριλίου θα έχετε δίπλα σας την επιτυχία υπό την προϋπόθεση ότι θα δουλέψετε με την ίδια αυταπάρνηση.






ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων προσπαθεί να σας υποδείξει πως η διέξοδος στο αδιέξοδο το οποίο έχετε περιέλθει είναι η εργασία και η συμπόνια για τους άλλους. Η πολυαστρία πλανητών μέσα στο 12ο ηλιακό οίκο και το τρίγωνο του Δία με το Βόρειο Δεσμό δείχνει πως σήμερα ζητήματα χρημάτων και υλικών αγαθών θα έχουν ιδιαίτερη έμφαση χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα σας λείψουν. Αισθηματικά, δεν πρέπει να σας πιάνουν μαύρες σκέψεις ούτε να κάνετε πρόβες πως θα ρίξετε αυλαία. Δείτε τη σχέση από μια άλλη οπτική της οποίας η προοπτική διαγράφεται στους επόμενους μήνες. Οι γεννημένοι του 1975 θα σοκαριστείτε ευχάριστα.






ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας νιώθετε πως η μέρα ξεκινά γεμάτη ζωντάνια και αισιοδοξία. Η αντίθεση της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό δεν αποκλείεται να φέρει συναντήσεις οι οποίες ναι μεν είναι ευχάριστες αλλά σας θυμίζουν κάποια πράγματα. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σας θυμίζουν το παρελθόν. Στα επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν αντιδράσεις από μεριάς τρίτων μιας και θεωρούν πως το έργο σας είναι κατά πολύ πιο εύκολο από το δικό τους. Οι λεονταρισμοί και οι κοκορομαχίες δεν χωράνε. Η επιτυχία είναι τα διαπιστευτήριά σας. Οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου θα πρέπει να αλλάξετε οι ίδιοι για να δείτε τους άλλους να αλλάζουν.






ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν ακούτε ράδιο και κατά τύχη ακούσετε «μου έχεις κάνει τη ζωή μου κόλαση» δεν θα είναι ...τυχαίο. Σήμερα η Σελήνη μέσα από το 12ο ηλιακό οίκο έρχεται ως μηχανισμός επιστράτευσης να σας εγείρει και να σας βοηθήσει να σκεφτείτε κάποια πράγματα με πιο ώριμο τρόπο. Το σίγουρο είναι πως οι δυσκολίες δεν σας κάμπτουν και θα πρέπει να θυμάστε ότι η πόρτα του παραδείσου βρίσκεται στον πάτο της κόλασης. Σήμερα ανασυντάσσεστε, δίνετε άφεση αμαρτιών και ξεκινάτε από την αρχή. Η σχέση αντέχει γιατί είσαστε ανθεκτικοί εσείς. Οι γεννημένοι του 1966 θα πρέπει να καταλάβετε πως ο τροχός γύρισε και είσαστε σε πλεονεκτική θέση.






ΛΕΩΝ
Σημαντικές παρουσίες έρχονται στη ζωή σας με σκοπό να σας βοηθήσουν. Είναι γεγονός πως έχετε μια ασυνήθιστη εύνοια τον τελευταίο καιρό και σιγά, σιγά ξεκινώντας από το σήμερα μπαίνετε στη διαδικασία να απολαύσετε τους καρπούς της επιτυχίας. Πολλά θέματα με τα αισθηματικά ανακύπτουν μιας και είναι πολλά τα άτομα που θέλουν να βρίσκονται δίπλα σας. Η σωστή επιλογή είναι η αρχή του παντός. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως χρειάζεται να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και να βάλετε λίγο πιο ψηλά τον πήχη διότι εσείς θέλετε να ξεχωρίζετε από το σύνολο. Οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου χρειάζεται να ποντάρετε περισσότερο στην επικοινωνία και να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.






ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις όχι για λόγους ατυχήματος αλλά για θέματα ...στησίματος. Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων βιάζεται στο να κλείσει υποχρεώσεις και έτσι κάπως σας στερεί τη δυνατότητα της ανάλυσης. Επαγγελματικά, ραντεβού και συζητήσεις θα πάρουν μέσω παρακαμπτήριου οδού την κατάληξη που επιθυμείτε. Το τρίγωνο Δία – Βόρειου Δεσμού μπορεί να βοηθήσει να έχετε απροσδόκητες συναντήσεις οι οποίες ίσως σας ξυπνήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Μη στηρίζεστε πάντα στη στατιστική γιατί πολλές φορές κρύβει τα επίμαχα σημεία. Οι γεννημένοι του 1986 θα λάβετε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που επιθυμείτε.






ΖΥΓΟΣ
Τα ζητήματα που σας απασχολούν είναι αρκετά σημαντικά και σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Δεν είναι μέρα η οποία μπορεί να σας δώσει απογοήτευση αλλά χρειάζεται να βαδίσετε με σύνεση και κυρίως σεβασμό στο συνομιλητή σας. Σε επαγγελματικά ζητήματα ότι κακώς κείμενο διαπιστώσετε θα πρέπει με το γνωστό διαλλακτικό σας τρόπο να το φέρετε στην επιφάνεια και να το διορθώσετε. Αισθηματικά, το λεωφορείο του έρωτα κάνει στάση έξω από την πόρτα σας. Δώστε χρώμα στις συζητήσεις ανοίγοντας την καρδιά σας γιατί έχετε πολλά να πείτε. Οι γεννημένοι του 1961 χρειάζεται να προσέξετε περισσότερο ζητήματα διατροφής.






ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ενώ σε προσωπικό επίπεδο νιώθετε αδικημένοι σε επαγγελματικό επίπεδο νιώθετε πως ίσως και να έχετε αδικήσει. Τι είναι όμως δίκαιο και τι όχι; Σήμερα μπαίνετε στη διαδικασία να δώσετε απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά μέσα από τις εμπειρίες που έχετε συλλέξει. Στα αισθηματικά, χρειάζεται να σκεφτείτε πως μέχρι τώρα έχετε καταφέρει, παρ’ όλες τις αντιξοότητες, να είσαστε όρθιοι. Έτσι και τώρα, μην τα βλέπετε όλα μαύρα. Απλά το γεγονός ότι ο ερωτικός σας σύντροφος είναι βυθισμένος στα προβλήματα του εσείς το εκλαμβάνετε ως προσωπική απόρριψη. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως αναθεωρήσετε κάποιες σκέψεις και αυτό να σας βγει σε καλό.






ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη στο απέναντι ζώδιο δείχνει πως η σχέση σας με τους άλλους μπορεί με επικοινωνιακά τερτίπια να διορθωθεί. Το σίγουρο είναι πως με τόσους πλανήτες στον Κριό ίσως να επιδιώκετε και μια κόντρα. Επαγγελματικά, ίσως κάποιοι από εσάς επιλέξετε κάποιους πιο εύκολους τρόπους εργασίας οι οποίοι όμως δεν θα γίνουν αποδεκτοί γι’ αυτό μείνετε στα απλά. Αισθηματικά, η δυσαρέσκεια του αγαπημένου σας προσώπου δεν είναι απέναντι σε εσάς και για αυτό μην την προσωποποιείτε. Προσφέρετε χαρά και ελπίδα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Για τους γεννημένους του 1960 το ραντεβού με την επιτυχία είναι πιο κοντά από ότι είχατε φανταστεί.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό που οι άλλοι το λένε κούραση εσείς το λέτε απόλαυση. Εκεί που οι άλλοι σταματούν, εσείς συνεχίζετε. Νιώθετε πως το πεπρωμένο σας ακολουθεί και πως τώρα είναι η ώρα να αρπάξετε την ευκαιρία. Φιλόδοξοι από τη φύση σας έρχεται σήμερα η ευκαιρία που περιμένατε, χωρίς να χρειαστεί να γίνετε χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Αισθηματικά, ίσως η εμμονή σας σε κάποια ζητήματα να κάνει τους άλλους να αναζητούν την έξοδο κινδύνου. Οργανωθείτε περισσότερο και προσπεράστε τις όποιες ανησυχίες. Το παιχνίδι είναι δικό σας. Οι γεννημένοι του 1969 χρειάζεται να δείτε λίγο παρακάτω σε ζητήματα αισθηματικής φύσεως.






ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν και αναζητάτε την ξεκούραση και ίσως τη μοναξιά, αυτό είναι αδύνατον να συμβεί μιας και το τηλέφωνο χτυπάει ασταμάτητα και το σπίτι είναι μονίμως ασφυκτικά γεμάτο. Η καλή διάθεση και το έξω καρδιά που διαθέτετε είναι για εσάς ένα χάρισμα και για τους άλλους μια ανακούφιση από την καθημερινότητα. Στην αισθηματική ζωή κάτι αλλάζει και αυτό είναι μάλλον ο ερωτικός σύντροφος μιας και εσείς για να αλλάξετε είναι λιγάκι δύσκολο. Ο λόγος και η σκέψη ίσως δημιουργήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις σε κάποιους. Οι γεννημένοι του γ’ δεκαημέρου θα πρέπει να αναμένετε πολύ πιο εύκολη ωρίμανση κάποιων καταστάσεων που οδηγούν την εξέλιξη σας.






ΙΧΘΥΕΣ
Ζητήματα μεταφυσικά και υπαρξιακά δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν σήμερα, έτσι και αλλιώς η Σελήνη στους Διδύμους είναι ό, τι καλύτερο για αναζητήσεις. Αισθηματικά, χρειάζεται να δείξετε την εκτίμηση που έχετε απέναντι σε κάποια άτομα και να βγάλετε προς τα έξω το συναισθηματικό πλούτο που έχετε μέσα σας. Ερωτικές διαφορές και μικροπαρεξηγήσεις λύνονται με συζήτηση και καλή διάθεση. Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται το «διαίρει και βασίλευε» κάποιων να σας φέρει σε θέση ισχύος. Οι γεννημένοι του 1985 χρειάζεται να εμμείνετε περισσότερο στις θέσεις σας προκειμένου αυτές να γίνουν αποδεκτές και να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.

 www.astrology.gr