p

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Brad-Angelina: Θα παντρευτούν για τα παιδιά τους;

Μπορεί να ζουν τον έρωτά τους έξι χρόνια τώρα, αλλά ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ποτέ δεν σκέφτηκαν να ανέβουν τα «σκαλιά της εκκλησίας».


Κάτι όμως φαίνεται να έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Brad άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν σκέψεις για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, επίσημα πια, καθώς τα παιδιά τους μεγαλώνουν και αρχίζουν τις δύσκολες ερωτήσεις.

«Τα παιδιά ρωτούν συνεχώς για το γάμο. Σημαίνει πολλά για αυτά. Οπότε είναι κάτι που πρέπει να φροντίσουμε», είπε στην εκπομπή USA Weekend.


Οι ηλικίες των έξι τους παιδιών είναι μεταξύ 6 και 9 χρόνων. Οι σταρ γονείς τους θέλουν να τα μεγαλώσουν με τον πιο «φυσιολογικό» τρόπο, παρά την πολυτέλεια μέσα στην οποία ζει όλη η οικογένεια.

«Η Angie και εγώ κάνουμε τα πάντα για να υπάρχει μια επίφαση κανονικότητας για τα παιδιά μας, προσπαθούμε να δημιουργούμε στιγμές που είναι ιδιαίτερες για αυτά», δήλωσε ο Brad.

Για παράδειγμα, μια αγαπημένη συνήθεια του Brad με τα παιδιά του είναι οι «χωματομαχίες».

«Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα νιώσω τόση αγάπη»,

είπε για την οικογένειά του στο τέλος της συνέντευξης και άφησε υποσχέσεις στους θαυμαστές του ζευγαριού να περιμένουν τα κουφέτα.

troktiko-blog.blogspot.com