p

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η Friskies παρουσιάζει 3 παιχνίδια για γάτες σε iPad και Android συσκευές (βίντεο)

Το iPad είναι ένα gadget, ή πιο σωστά ένα tablet, το οποίο αποτελεί σημαντικό εργαλείο αλλά και μέσο ψυχαγωγίας για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και απασχόλησης...
Αν νομίζετε πάντως ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από ανθρώπους, κάνετε λάθος.
Η εταιρεία Friskies, γνωστή για τις τροφές κατοικίδιων ζώων, κυκλοφόρησε τρία παιχνίδια για iPad και Android tablets ειδικά σχεδιασμένα για γάτες!
Το Cat Fishing, το Tasty Treasures Hunt και το Party Mix-Up είναι σίγουρο ότι θα απασχολήσουν το αγαπημένο σας κατοικίδιο για ατελείωτες ώρες, όπως άλλωστε φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί. Τα παιχνίδια σχεδιάστηκαν σε περιβάλλον HTML5/CSS3 ώστε να μπορούν να τρέξουν στις περισσότερες πλατφόρμες.
Εάν σας εντυπωσιάζει η ιδέα της δημιουργίας εφαρμογών για γάτες, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι η Friskies δεν είναι η πρώτη που το υλοποιεί, καθώς στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει κι άλλα παρόμοια παιχνίδια. Φυσικά όχι από ανταγωνιστές της εν λόγω εταιρείας, η οποία επέλεξε έναν έξυπνο τρόπο για να προσεγγίσει πελάτες που αγαπούν τα gadgets και την τεχνολογία.
Μπορείτε να δοκιμάσετε τα 3 αυτά παιχνίδια, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα gameforcats.com. Για τις πιθανές γρατζουνιές στην οθόνη του tablet σας, το Gugoo.gr δε φέρει καμία ευθύνη!


http://www.gugoo.gr