p

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δημήτρης Γιαννέτος: σώθηκε από θαύμα ο hair stylist των επωνύμων

Ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε ο Δημήτρης Γιαννέτος. Αν και κινδύνεψε, τελικά το περιστατικό είχε ευτυχώς αίσιο τέλος, αφού ο γνωστός hair stylist και make-up artist δεν έχασε την ψυχραιμία του και αντέδρασε σωστά.



Ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύονται για την εμφάνιση τους πολλές επώνυμες κυρίες, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά, η Δέσποινα Βανδή, η Καλομοίρα αλλά και η Φαιή Σκορδά, πήγαινε με το αυτοκίνητο του σε επαγγελματικό ραντεβού.

Κινούμενος στον περιφερειακό του Υμηττού, ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημα, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας. Ευτυχώς ο hair stylist δεν έχασε την ψυχραιμία του και πάτησε αμέσως φρένο ακινητοποιώντας το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, χωρίς να συμβεί κάποια σύγκρουση. Στη συνέχεια κάλεσε την οδική βοήθεια, ενώ για καλή του τύχη σταμάτησε και ένα διερχόμενο όχημα που τον βοήθησε. Το αυτοκίνητο ρυμουλκήθηκε στο συνεργείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έσπασε η κρεμαγέρα, με αποτέλεσμα να μην ελέγχονται οι τροχοί.

«Σώθηκα από θαύμα» δηλώνει στην «Espresso» ο Δημήτρης Γιαννέτος και συνεχίζει: «Ευτυχώς είμαι καλά». Είναι αλήθεια πως τον τελευταίο καιρό του συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα με το αυτοκίνητο του. Τη μία έπεσε σε λακκούβα, την άλλη έπεσε θύμα κλοπής, την τρίτη τράκαρε με το μπροστινό αμάξι, με αποτέλεσμα να πάθει μεγάλη ζημιά, και τώρα αυτό.

Γι’ αυτό ο άνθρωπος που με τα χέρια του μεταμορφώνει τις γυναίκες σε σταρ πήρε τις αποφάσεις του: «Ύστερα απ’ όσα μου έχουν συμβεί σκέφτομαι να αλλάξω το αυτοκίνητο μου, γιατί όλο κάτι παθαίνω, αλλά για καλή μου τύχη είναι πάντα δίπλα μου ο Θεός και έτσι γλιτώνω από τις αναποδιές και από κάτι σοβαρό». Πάντως, αν και ο Δημήτρης Γιαννέτος είχε αρκετά ατυχήματα στην άσφαλτο, στους επαγγελματικούς δρόμους κυκλοφορεί με ασφάλεια και επιτυχία.




Espresso