p

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το έσωσε το air condition

Ένα τρίχρονο αγόρι σώθηκε από θαύμα, όταν έπεσε από τον όγδοο όροφο της πολυκατοικίας του.



Είχε μείνει μόνο του στο σπίτι, σε διαμέρισμα στο Πεκίνο. Βγήκε στο μπαλκόνι και από άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία έπεσε.



Για καλή του τύχη όμως, την πτώση του... σταμάτησε η εξωτερική μονάδα air condition όπου το αγόρι σφήνωσε, όπως δημοσιεύει η Daily Mail.



Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές αγωνίας του και βγήκαν να δουν τι συμβαίνει. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία αλλά όταν είδαν πως το αγόρι γλιστρούσε, φοβήθηκαν ότι το air condition δεν θα το προστάτευε για αρκετή ώρα. Έτσι, βγήκαν στο μπαλκόνι του έβδομου ορόφου, όπου είχε πέσει ο μικρός, και αφού ένας από τους άνδρες βγήκε στο περβάζι, τράβηξε το παιδί από τον καρπό κοντά του και το έδωσε στους άλλους άνδρες πάνω στο μπαλκόνι.



Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε όμως και πάλι στην Κίνα, όπου άλλο ένα πεντάχρονο αγόρι παίζοντας, σφήνωσε στο κενό 20 εκατοστών ανάμεσα σε δύο τοίχους. Συγγενείς και γείτονες έτρεξαν να το βοηθήσουν όταν άκουσαν τις εκκλήσεις του για βοήθεια, αλλά όταν δεν τα κατάφεραν, κάλεσαν την Πυροσβεστική που έσπευσε να απεγκλωβίσει το παιδί.


real.gr