p

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Τετάρτη 15/6
Γενικό προφίλ
Αργά το βράδυ πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης, που μπορεί να σας πετύχει στον ...σταυρό! Έτσι, αγανακτισμένοι, αποφασισμένοι, ξετρελαμένοι, ερωτευμένοι πάνε πλατεία, πάνε στις γιορτές, στις παραλίες, στα γήπεδα, τα τρένα. Και όλοι γίνεστε ένα.





Η παρουσία της Σελήνης στον εξίσου πύρινο Τοξότη βοηθά να δημιουργηθούν οι σωστές βάσεις για μελλοντικές προοπτικές. Αισθηματικά, ίσως βιώνετε μια κατάσταση κάπως ανάλαφρη η οποία βέβαια με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και πιο σοβαρή. Στα επαγγελματικά, χρειάζεται να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, χωρίς να σκέφτεστε κοντόφθαλμα ή μίζερα. Το σύμπαν δεν συνωμοτεί εναντίον σας απλά περιμένει από εσάς να αποφασίσετε τι τελικά θέλετε από τη ζωή, ώστε να σας το φέρει. Οι γεννημένοι του 1989 θα πρέπει να κυνηγήσετε τα όνειρα σας κρατώντας έναν αυστηρό κώδικα ηθικής.


Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό οίκο ίσως σήμερα, ελέω έκλειψης, ίσως σας δημιουργήσει ελαφρώς αγχωτικές καταστάσεις αλλά και μια τάση για βαθυστόχαστες συζητήσεις και αναλύσεις. Στα επαγγελματικά σας δεν πρέπει να νιώθετε ανασφαλείς ή χωρίς προοπτικές αφού ο Δίας στο ζώδιό σας φροντίζει για όλα. Οπλιστείτε με κουράγιο μιας και το τρένο της επιτυχίας δεν φεύγει, εάν δεν επιβιβαστεί ο τελευταίος επιβάτης της, δηλαδή εσείς. Οι γεννημένοι του 1973 θα πρέπει να θυμάστε το παρελθόν για να κάνετε σχέδια για το μέλλον.


Η σημερινή ημέρα έρχεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πορεία σας γι’ αυτό το μήνα μιας και διαφαίνονται στο ορίζοντα διάφορα ...ξεκαθαρίσματα. Στα επαγγελματικά, η διάδοση κάποιων ειδήσεων ίσως φέρει ανακατατάξεις ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί η βοήθειά σας για να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά. Στην αισθηματική σας ζωή οι επιλογές αυξάνονται γι’ αυτό προσέχετε πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις διότι το όνειρο δεν απέχει πολύ από τον εφιάλτη. Οι γεννημένοι του 1961 θα πρέπει να αφήσετε τις γκρίνιες μια και καλή.


Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ίσως νιώσετε πως εργασιακά ζητήματα πρέπει να επιλυθούν άμεσα. Ζητήματα σχέσεων αλλά και σωστού καταμερισμού των εργασιών έρχονται στην επιφάνεια και γι’ αυτό θα χρειαστεί να μην κάνετε υπερβολές αλλά ούτε και να αποποιείστε τις ευθύνες σας. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται στην παρούσα φάση να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα αλλά κυρίως να σας προβληματίσει η ατσαλάκωτη συμπεριφορά κάποιων. Η μοίρα της σχέσης σας βρίσκεται στα χέρια σας. Οι γεννημένοι του 1965 βρίσκετε από το πουθενά το διαβατήριο για την επιτυχία που τόσο περιμένατε.


Τα προσωπικά ζητήματα απαιτούν άμεσες και κυρίως αποτελεσματικές λύσεις. Το να προσποιείστε πως τα προβλήματα δεν υπάρχουν ίσως να μη βοηθά ιδιαίτερα. Χρειάζεται να επιδείξετε πυγμή προκειμένου να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, έτσι ώστε η σχέση να γίνει βιώσιμη και λειτουργική. Στα επαγγελματικά, το να υπενθυμίζετε στους άλλους ότι κατά το παρελθόν είχατε δίκιο δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, αντίθετα τους εκνευρίζει. Οι γεννημένοι του 1971 θα πρέπει να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, χωρίς να γίνει εις βάρος των άλλων.

Σήμερα ίσως νιώσετε πως πολλές προσπάθειές σας πέφτουν στο κενό και πως αρκετά από τα σχέδια που έχετε κάνει, τελικώς δεν λειτουργούν. Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να έχετε διασφαλίσει τις εργασίες που έχετε αναλάβει και τον κόπο που καταβάλατε για να διακινδυνέψετε να τα χάσετε. Αισθηματικά, λένε πως η σιωπή είναι χρυσός αλλά στην παρούσα φάση καλό θα ήταν να μην το ακολουθήσετε. Οι γεννημένοι του 1983 δεν θα πρέπει να κάνετε μόνο όνειρα, χρειάζεται να αναλάβετε και δράση προκειμένου να επιτευχθούν αυτά που ζητάτε.


Στα αισθηματικά, ενώ όλα αρχίζουν και στρώνουν και εσείς προσπαθείτε να ανακτήσετε τη ψυχική σας ηρεμία χτυπάει ξαφνικά το τηλέφωνο και το παρελθόν έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της καθημερινότητάς σας. Εξαιτίας αυτού, μπαίνετε σε μια ανασκόπηση η οποία όμως είναι αδιέξοδη και δεν βγάζει πουθενά. Επαγγελματικά, ίσως νιώσετε μια πίεση και αυτό να σας οδηγήσει στη δική σας επανάσταση. Οι γεννημένοι του 1979 δείξτε μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά σας.


Με την έκλειψη να χτυπάει τον άξονα 2ου -8ου νιώθετε πως έρχεται το ...τέλος και το αίσθημα της ματαιότητας κυριαρχεί. Αυτά όμως που νιώθετε και σκέφτεστε δεν επιβεβαιώνονται, απλά αποτελούν ένα παιχνίδι της φαντασίας που παίζεται στο νου σας. Αισθηματικά ίσως να είσαστε έτοιμοι να τα βροντήξετε όλα και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πως θα χειριστείτε αυτή την κρίση. Ο λόγος σας περνάει και με το παραπάνω, αρκεί να βασίζεται σε επιχειρήματα. Οι γεννημένοι του 1985 θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος την αναβλητικότητα και την αβεβαιότητα και να ορμήσετε προς την επιτυχία με τόλμη.


Με τη έκλειψη στο ζώδιό σας ψυχολογικά κάτι αλλάζει και ξυπνάει ο άλλος σας εαυτός. Πλέον, έχετε μεγαλύτερη ωριμότητα να αντιμετωπίσετε πάσης φύσεως κρίσεις. Στα επαγγελματικά, ίσως παρουσιαστούν ευκαιρίες τις οποίες, παρόλο που είστε σκεπτικοί, πρέπει να τις διεκδικήσετε. Στα αισθηματικά, χρειάζεται να βάλετε και εσείς το λιθαράκι σας και να ξεκαθαρίσετε ποια τελικά θα είναι η επόμενη κίνηση. Πολλές φορές ίσως και άθελα σας μιλάτε αόριστα και αυτό εγείρει αισθήματα ανασφάλειας. Οι γεννημένοι του 1969 μπορείτε να απολαύσετε κάποια προνόμια από την ευνοϊκή έκβαση μιας υπόθεσης σας.


Η σημερινή έκλειψη Σελήνης σας δημιουργεί ένα επιπρόσθετο ψυχικό βάρος. Στο χώρο εργασίας σας οι δουλειές αλλά κυρίως η αρμονική συνεργασία με φίλους και γνωστούς στηρίζεται σε μία κλωστή που κοντεύει να σπάσει. Είναι σημαντικό λοιπόν, για να λειτουργήσετε καλύτερα, να ξαναγίνει πεδίο ευχαρίστησης και γι’ αυτό πρέπει να μειώσετε λίγο τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους. Στα αισθηματικά, βιώνετε περίεργες καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με την εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής. Οι γεννημένοι του 1976 θα πρέπει να αφήσετε τους άλλους να εκφραστούν απαλλαγμένοι από το φόβο σας.


Με ασταμάτητη ορμή στο λόγο και τη σκέψη συνεχίζετε ακατάπαυστα να οδηγείτε την κούρσα της ζωής σας προς την επίτευξη των στόχων της. Στα επαγγελματικά, ζητήματα συνεργασιών αλλά και τήρησης κάποιων υποσχέσεων θα έρθουν στο προσκήνιο, προκειμένου να δείξουν την παθογένεια που επικρατεί σε κάποιους τομείς. Συναισθηματικά, πρέπει να φτιάξετε τη ζωή σας σκεφτόμενοι πρωτίστως τον εαυτό σας και μετά τους άλλους. Μέσα από εύλογες αντιπαραθέσεις θα αρχίσουν να χτίζονται φιλίες και αγάπες. Οι γεννημένοι 1978 προσέχετε λιγάκι τα νεύρα σας.


Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ίσως νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας να μιλήσετε και να εκμυστηρευτείτε ζητήματα σχέσεων και φιλίας εφόσον στα επαγγελματικά αντιλαμβάνεστε ότι κάποιοι δεν είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν αλλά και εσείς ούτε εσείς να τα παρατήσετε. Στα συναισθηματικά, οι λανθασμένες κινήσεις κάποιων σας αναγκάζουν να έρθετε σε μια σχετική ρήξη με τις σχέσεις σας, αφού ειδήσεις που πιθανόν να σας μεταφέρθηκαν να μην ευσταθούν. Οι γεννημένοι του 1981 θα πρέπει να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς σας.