p

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Επαφές με Αμερικανούς για την πώληση του Παναθηναϊκού! Διαβάστε τις Εξελίξεις....

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, συναντήθηκε με τον Αμερικανό επιχειρηματία, Σαλβατόρε Γκαλατιότο και συζήτησαν το θέμα της πώλησης των μετοχών του μπασκετικού Παναθηναϊκού....


Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του στο Sday.gr. Η πρόθεση της οικογένειας να απεμπλακεί μετά από πολλά χρόνια είναι δεδομένη και η επαφή που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους Αμερικανούς επιχειρηματίες σίγουρα είναι ακόμη μία ένδειξη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Σαλβατόρε Γκαλατιότο, προέδρο της Galatioto Sports Partners, μιας εταιρείας που έχει ασχοληθεί με πολλές αγοροπωλησίες ομάδων.

Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε μεσολαβήσει στην πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ όπως αναφέρει το ThePlayer (σάιτ ιδιοκτησίας της DPG MEDIA της εταιρείας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) έχει στην κατοχή της και το πλειοψηφικό πακέτο ομάδας του ΝΒΑ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες αλλά επιβεβαίωσε την είδηση, μιλώντας στo Sday.gr:

"Ναι, είναι αλήθεια ότι ο γιος μου κάνει συζητήσεις με άνθρωπο από την Αμερική για την ΚΑΕ. Επιβεβαιώνω τις διαπραγματεύσεις. Δεν θέλω να πω τίποτε παραπάνω. Κανένα σχόλιο περισσότερο. Για ό, τι άλλο θέλετε ρωτήστε τον Δημήτρη."