p

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Η Βόλφσμπουργκ εξετάζει Βιεϊρίνια και Φετφατζίδη

Αλλοδαπό μάνατζερ, προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Γερμανική Βόλφσμπουργκ, έχει εξουσιοδοτήσει εδώ και μερικές εβομάδες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Μπαλαδόρου».


Ο ατζέντης με άδεια ΦΙΦΑ, ζήτησε κι έλαβε εξουσιοδότηση από τον ΠΑΟΚ ότι εκπροσωπεί την ΠΑΕ ώστε να διαπραγματευτεί για λογαριασμό της το Βιεϊρίνια με της Γερμανική ομάδα.

Κάποιες πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει, όμως όλα κολλάνε στην απουσία του Μάγκατ. Ο υπ΄ αριθμόν ένα άνθρωπος στο Γερμανικό σύλλογο, βρίσκεται εδώ και 15 μέρες σε διακοπές στο Πουέρτο Ρίκο και δεν ασχολείται με τίποτα που ν΄ αφορά το σύλλογο.

Όπως επίσης, κανείς δεν ασχολείται σε ουσιαστική βάση με μεταγραφικά θέματα αφού λείπει αυτός. Ο Μάγκατ επιστρέφει ως το τέλος της εβομάδας και θ΄ ασχοληθεί με το θέμα Βιεϊρίνια, μόνο που:

Πρώτα θα πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα Ντιέγκο. Ο Ντιέγκο είναι στη μαύρη λίστα της ομάδας καθώς έχει υποπέσει επανειλημμένα σε πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι σηκώθηκε κι έφυγε από το ξενοδοχείο της αποστολής. Πρώτα λοιπόν θα τελειώσει το θέμα Ντιέγκο και στη συνέχεια ο Μάγκατ θ΄ ασχοληθεί με το θέμα Βιεϊρίνια, το οποίο δεν είναι απλό.

Και δεν είναι απλό, διότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τη Γερμανία, η Βόλφσμπουργκ ενδιαφέρεται και για τον Φετφατζίδη του Ολυμπιακού, παράλληλα με το Βιεϊρίνια.

Το πείραμα Κυριάκου Παπαδόπουλου από τη Σάλκε και οι εμφανίσεις του Φετφατζίδη με την Εθνική ομάδα, έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των Γερμανών, οι οποίοι με την έλευση του Μάγκατ, θα εξετάσουν και τις δυο περιπτώσεις μαζί.

http://baladoros.com/nea/11698