p

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ελβετια : Αλλαζουν περιοχη τα . . . " κουτια " του σεξ

Σε τρείς συγκεκριμένες ζώνες θα εργάζονται στο εξής οι εκδιδόμενες στην Ελβετία όπως αποφάσισαν οι αρχές.




Μπορεί η Ελβετία να θεωρείται μια καλά οργανωμένη χώρα ωστόσο από ότι φαίνεται δεν ήταν και τόσο στο θέμα της νόμιμης πορνείας καθώς αποφασίστηκε από τις αρχές οι εκδιδόμενες στο εξής να εργάζονται σε τρεις συγκεκριμένες ζώνες.

Η πορνεία θα απαγορευτεί στις όχθες του ποταμού Sihlquai και στην πολυσύχναστη περιοχή Langstrasse ενώ αντίθετα στο εξής θα επιτρέπεται ανάμεσα στην Aargauerstrasse και Wurzgrabenstrasse που βρίσκονται εκτός κέντρου.

Οι εκδιδόμενες που είναι στο πεζοδρόμιο θα μπορούν να βρίσκονται στην Niederdorf ένα πολυσύχναστο μέρος με νυχτερινά μαγαζιά.

Εφόσον ψηφιστούν οι νόμοι θα τεθούν σε ισχύ από τις αρχές του 2012.

Σύμφωνα με το Time, τα νέα μέτρα που παρουσιάστηκαν στους δημοσιογράφους στις 25 Μαΐου έχουν στόχο να χτυπήσουν την εμπορία ανθρώπων, τη βία αλλά και τη μετάδοση των σεξουαλικών νοσημάτων.

Όπως εξήγησε δημοτικός σύμβουλος, τις ώρες αιχμής ενδέχεται να εκδίδονται τουλάχιστον 120 γυναίκες με αποτέλεσμα να ενοχλήσουν τους ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για τις... υπηρεσίες τους για αυτό και κρίθηκε δέον να μεταφερθούν σε άλλα σημεία.

Το 2010 ο αριθμός των εκδιδόμενων γυναικών αυξήθηκε ραγδαία με πολλές από αυτές να προέρχονται από την Ουγγαρία.

Ο δημοτικός σύμβουλος προσέθεσε πως θα ζητηθεί από τις "πεταλούδες της νύχτας" να έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο επικοινωνίας.

Μεταξύ των νέων μέτρων για τον έλεγχο της πορνείας είναι και το χτίσιμο 10 κουτιών του... σεξ (γνωστά ως sex boxes στο Altstetten) σε άλλη περιοχή από το Sihlquai που υπάρχουν μέχρι σήμερα.

Αυτά τα σημεία, τα οποία είναι σαν πάρκινγκ περιτριγυρισμένα με πράσινες μεταλλικές θύρες, θα είναι έτοιμα την ερχόμενη άνοιξη.

πηγη cosmo.gr