p

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Γκουρμέ πιάτα εξωτικά πού αλλού στην Κίνα

Σε άλλους πολιτισμούς και τόπους με περίεργες για εμάς διατροφικές συνήθειες, τρωνε εξωφρενικα πραγματα.Ειναι οι θρησκευτικές συνήθειες που μας εμποδιζουν ή μονο η ιδεα; Θα μπορουσατε για παραδειγμα...


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

να φατε μια μπριζολα σκυλου; Στο Πεκίνο εχουν κρέας σκύλου σε ορισμένα εστιατόρια.


Σκουληκια και σκαθαρια στην Ταϊλάνδη.
Αποξηραμενες σαυρες.Τρώνε στην Κίνα και την Ταϊλάνδη.
Soja fermentada . Μουχλιασμενο σπορο σόγιας. Καταναλώνεται σε διάφορες περιοχές της Ασίας. Στην Ιαπωνία είναι γνωστή ως natto και μυρίζει άσχημα.
Ματι τόννου.Τρώγεται στην Ιαπωνία και την Κίνα.
Εμβρυο πάπιας. Γνωστός ως Balut, καταναλώνεται στις Φιλιππίνες, την Κίνα, την Καμπότζη και το Βιετνάμ.
Σουβλακι απο καμπιες στην Ταϊλάνδη.
Προνύμφες του λευκομύρμηξ, επίσης τρώγονται στην Ταϊλάνδη.
Σκορπιοι στην Κίνα.
Πεος ψαριου στην Κίνα.
Taco ακρίδες στο Μεξικό.
Γάτες και ποντίκια στην Κίνα.



Και φυσικα ορχεις (αρχιδια ή αμελετητα) με δεντρολιβανο στην Ελλαδα.

a-pistefto.gr