p

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Άστεγος, κληρονόμος μεγάλης περιουσίας

ΔΕΙΤΕ: Δικηγόροι τον βρήκαν να περιφέρεται στους δρόμους


Τον 65χρονο Max Melitzer προσπαθούσαν να βρουν οι εκτελεστές μιας διαθήκης για να του ανακοινώσουν ότι είχε κληρονομήσει ένα αρκετά σημαντικό ποσό. Οι δικηγόροι ανέθεσαν σε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ, τον David Lundberg, την ανεύρεση του.

Ο ντετέκτιβ βρήκε τον κύριο Melitzer να περιδιαβαίνει μέσα σε ένα πάρκο στην Salt Lake σπρώχνοντας ένα καρότσι, μέσα στο οποίο είχε όλα τα υπάρχοντά του. Ο Lundberg αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποσό που κληρονόμησε ο τυχερός μέσα στην ατυχία του άστεγος. Το μοναδικό στοιχείο που δόθηκε στη δημοσιότητα ήταν ότι ο αδερφός του που πέθανε από την επάρατο νόσο πέρσι και ότι του άφησε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Η οικογένεια του πίσω στην Ν. Υόρκη ανέθεσε σε ένα δικηγορικό γραφείο την διεκπεραίωση της υπόθεσης και αυτό προσέλαβε τον κύριο Lundberg. Η αναζήτηση διήρκησε 2 μήνες.

Ο Melitzer περιφερόταν στους δρόμους της Salt Lake και του Ogden για χρόνια, ενώ συντηρούταν από διάφορες υπηρεσίες της κοινωνικής πρόνοιας. Ο ντετέκτιβ δήλωσε ότι ο Max βρίσκεται ακόμα σε σύγχυση και ότι πρέπει να έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα συναισθηματικής φύσεως. Η οικογένεια του θέλει να σιγουρευτεί πως πλέον θα μπορέσει να βρει ένα κατάλυμα και να ζήσει αξιοπρεπώς την υπόλοιπη ζωή του, δίχως να ανησυχεί για τη σίτισή του, τη στέγη και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή του.


newsbeast