p

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σάββατο 16/07
Γενικό προφίλ
Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου προωθεί φιλικές συναθροίσεις και συλλογικές δραστηριότητες.
Δεν θα λείψουν οι υπερβολές αλλά και αυτές είναι καλοδεχούμενες μιας και όλοι τις έχουμε ανάγκη, μπας και σπάσει η κατάρα της μιζέριας. Κατάλληλη μέρα για φιλοσοφικές συζητήσεις, ανάδειξη της διαφορετικότητας, αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών και τα συναφή.



Η κοινωνικότητα αλλά και η εφευρετικότητά σας θα σας κάνουν σήμερα να γνωρίσετε αρκετές χαρές, παραμερίζοντας τις όποιες στεναχώριες. Συναισθηματικά, το άνοιγμα προς το σύντροφό σας θα φέρει στην επιφάνεια την κατανόηση αλλά και την εκδήλωση συναισθημάτων που τόσο έχετε ανάγκη. Οι φίλοι είναι δίπλα σας και αυτό είναι το κλειδί της ημέρας.


Σήμερα ίσως ψάχνετε να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του περνάω καλά και του περνάω ήρεμα. Η σωματική κόπωση είναι δεδομένη πλην όμως η ψυχή σας παρακινεί το σώμα και θέλετε να κάνετε πράγματα σαν άλλοτε. Στα αισθηματικά, τα δείγματα γραφής που υπάρχουν σας δίνουν την ώθηση να κάνετε πράγματα για τη σχέση ουσίας και όχι φαντασίας.


Η Σελήνη στον Υδροχόο εξυπηρετεί τόσο τις επικοινωνιακές σας ανάγκες όσο και τη λαχτάρα για παιχνίδι και χαρά. Σήμερα κάτω από οποιεσδήποτε περιστάσεις μπορείτε να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και με τον αέρινο χαρακτήρα σας να προσφέρετε τη χαρά σε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μην αρνηθείτε προτάσεις για διασκέδαση.


Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να ανακαλύψετε τον κόσμο ή πιο συγκεκριμένα να ανακαλύψετε κάποια μυστικά που τυχόν σας κρύβουν. Έτσι ξυπνάει μέσα σας ο μικρός εξερευνητής και ψάχνετε ντουλάπια, κινητά και σημειωματάρια. Βεβαιωθείτε πως συντρέχει λόγος για τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε και μάλιστα σοβαρός, εκτός αν θέλετε να ενσαρκώσετε ρόλο από ελληνική κωμωδία.


Σήμερα ίσως έρθετε αντιμέτωποι με πρόσωπα που θεωρητικά είσαστε αντίπαλοι. Στην πραγματικότητα όμως είσαστε συναγωνιστές αλλά δυστυχώς δεν το έχετε κατανοήσει. Η Σελήνη απέναντί σας, σας αναγκάζει εκ των πραγμάτων να διαφυλάξετε την εικόνα σας ενώ σας υποδεικνύει νέες φιλίες οι οποίες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Καλή μέρα για εξόδους.


Πηγαίνοντας εντελώς κόντρα στις μέχρι τώρα συνήθειες μπορείτε και παίζετε πολύ δυνατά και να ξεσηκώνετε τα πλήθη με τη δημιουργική τρέλα σας. Η χαρά μα και η ζωντάνια έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα ενώ δεν θα λείψουν οι βόλτες στα μαγαζιά για να τονωθεί λίγο και η αγορά. Η καλή διάθεση είναι ολοφάνερη και έτσι φίλοι και γνωστοί αναζητούν την παρέα σας.


Αντισταθμίζοντας τα οφέλη που μπορεί να σας δώσει μια έξοδος, παρακινείστε να κάνετε την υπέρβαση. Ασφαλώς και ίσως περάσετε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μπροστά στην καθρέφτη βγάζοντας – βάζοντας αξεσουάρ, ωστόσο αξίζει τον κόπο. Η έντονη ανάγκη για επικοινωνία δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει να κάνετε τον ενδιάμεσο για να δημιουργηθεί μια σχέση μεταξύ φίλων.


Οι ευθύνες πολλές μα και η ανάγκη να ξεφύγετε από όλες αυτές ακόμη μεγαλύτερη. Προσπαθήστε σήμερα να τηρήσετε με θρησκευτική ευλάβεια το ωράριο – πρόγραμμα και μετά αφεθείτε στη μαγεία της θάλασσας. Σήμερα μπορεί να έχετε γνωριμίες αλλά και συναντήσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να εξελιχθούν όμορφα και ρομαντικά. Αποφύγετε τα έξοδα πέρα των δυνατοτήτων σας.


Επικοινωνιακά σήμερα παίζετε τα ρέστα σας μιας και μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά. Βέβαια στο λόγο και στην κίνηση θα υπάρχει μια υπερβολή όμως χρειάζεται και εσεις από μεριάς σας να κάνετε κάτι να εκτονωθείτε. Τα αισθηματικά λόγια χτυπάνε στο κέντρο της καρδιάς και έτσι καταφέρνετε να τουμπάρετε μια κατάσταση. Κάποιο απροσδόκητο τηλεφώνημα θα σας γεμίσει χαρά.


Σήμερα ο παράγων οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πως θα κυλήσει η ημέρα. Εσείς από μεριά σας έχετε δώσει υποσχέσεις και καλό θα είναι να φροντίσετε να τηρηθούν για να αποφύγετε τις γκρίνιες. Η καλή παρέα και η καλή διάθεση σας βοηθά να περάσετε με τους δικούς σας όμορφες στιγμές αλλά κυρίως να συσφίξετε τις σχέσεις βάζοντας τις βάσεις για μια νέα αρχή.


Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας καθιστά επικοινωνιακά πολύ δυνατούς αλλά και άκρως αλτρουιστές. Ζητήματα συνέπειας μέσα στη σχέση θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων και εκεί ίσως χρειαστεί να απολογηθείτε. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να φοβάστε μιας και δεν υπάρχει προκατάληψη προς το άτομο σας, αφού όλοι γνωρίζουν πως ο αέρινος χαρακτήρας σας δεν μπαίνει σε καλούπια.


Η Σελήνη στο 12ο ηλιακό οίκο δημιουργεί κάποια ψήγματα ανασφάλειας μιας και η αντίδραση κάποιων σε κάποια δικά σας μηνύματα δεν ήταν η αναμενόμενη. Προσπαθήστε σήμερα να αφιερωθείτε στο να κάνετε πράγματα που σχετίζονται με τη βελτίωση του περιβάλλοντος αλλά και την αποκατάσταση των σχέσεων με άλλους. Πιθανόν να δεχτείτε κάποια επίσκεψη χωρίς προειδοποίηση.