p

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Σάββατο 23/7
Γενικό προφίλ
Η μέρα ξεκινά με Ήλιο – Σελήνη τετράγωνο πράγμα που υποδηλώνει πως θα δυσκολευτείτε να πραγματοποιήσετε τα θέλω σας περισσότερο από ραθυμία και ωχαδερφισμό παρά από εξωγενείς παράγοντες.
Ωστόσο, η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε πράγματα χαλαρά και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.


Σήμερα ίσως χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πραγματώσετε τις επιθυμίες σας. Η καλή παρέα μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην εκτόνωση του άγχους και στη μετατροπή αυτού σε θετική ενέργεια. Αισθηματικά αποφασίστε εσείς τους όρους του παιχνιδιού μιας και η μέρα δικαιωματικά σας ανήκει. Αποφύγετε λεκτικές υπερβολές και κουτσομπολιά.


Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ίσως νιώσετε ιδιαίτερα δημοφιλείς όμως δεν θα έχετε την δυνατότητα να το εκμεταλλευτείτε όπως θα θέλατε. Εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι και την τακτοποίηση αυτού ίσως θα ήταν φρόνιμο να τις διεκπεραιώσετε μαζί με άλλους. Έτσι, θα καταπολεμήσετε και την τάση για ένα αυξημένο θερμιδικά μενού που υπαγορεύει ο Δίας.



Για εσάς η Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο μπορεί να σημαίνει περιορισμό στην ποσοτική επικοινωνία όχι όμως και στην ποιότητα αυτής. Το σίγουρο είναι πως δεν είναι μια μέρα άσχημη και πως διαθέτει τα χαρακτηριστικά αυτά που μπορούν να την κάνουν την πλέον ιδανική. Στα αισθηματικά, χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλα σας τα όπλα προκειμένου να κάμψετε τις αντιδράσεις που άθελά σας έχετε δημιουργήσει.



Πολλά πράγματα είναι πλέον στη διακριτική σας ευκαιρία, αν θα τα υλοποιήσετε ή όχι. Η συναισθηματική αδυναμία σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει έρχονται και σας δίνουν το δικαίωμα της επιλογής και της επόμενης κίνησης. Αφήστε κατσαρόλες και πιάτα και αφεθείτε στο κάλεσμα του έρωτα. Σήμερα ό, τι ζείτε δεν είναι όνειρο αλλά πραγματικότητα.



Προσπαθώντας να σώσετε το δέντρο και φυσικά το γόητρο σας κινδυνεύετε να χάσετε το δάσος. Στα συναισθηματικά, ίσως χρειάζεται περισσότερη τάξη και οργάνωση μιας και αυτό το χύμα και οι προετοιμασίες της τελευταίας στιγμής κουράζει εσάς και τους άλλους. Λόγια και συζητήσεις σχετικά με τη σωματοδομή σας ή τα κιλά σας ας τις αποφύγετε. Και από Δευτέρα βλέπετε.



Παραμερίστε το λογικό κομμάτι και κινηθείτε με γνώμονα το συναίσθημα. Ο Δίας μέσα από τον Ταύρο δεν σας αφήνει να χαθείτε σε περίεργα μονοπάτια. Οι φίλοι και οι γνωστοί συμβάλλουν αποφασιστικά να εξοβελίσετε από μέσα σας τις όποιες ανησυχίες. Ζητήματα τακτοποίησης χώρων και καθαριότητας θα παίξουν ρόλο, χωρίς ωστόσο να σας καταβάλλουν σωματικά στο ελάχιστο.



Με αυξημένη διάθεση βαδίζετε την ημέρα. Χρειάζεται όμως προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας γιατί ίσως τελικά παρεξηγηθείτε. Στα αισθηματικά, ίσως πρέπει να είσαστε περισσότερο εκδηλωτικοί πηγαίνοντας κόντρα στον Κρόνο που όντας στο ζώδιο σας «προσπαθεί» να σας φορτώσει με ψυχρότητα και κυνισμό. Αποφύγετε τις διατροφικές υπερβολές για να μην ...απομακρυνθείτε από τα μέτρα σας.


Η σημερινή μέρα έχει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία οι οποίες όμως είναι άρρητα συνδεδεμένες με τη δικής σας ψυχολογική διάθεση. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με μεγαλύτερη ζωντάνια και προσπαθήστε μέσα στις σχέσεις σας να μην κουβαλάτε τα θέματα από την εργασία. Καλή μέρα για αγορές, αρκεί βέβαια να ψαχτείτε να βρείτε τις πιο συμφέρουσες για εσάς ευκαιρίες.



Η είσοδος του Ήλιου στο Λέοντα έρχεται να σας δώσει αποθέματα ενέργειας και επιπλέον να προσφέρει χαρά στον ήδη αισιόδοξο χαρακτήρα σας. Στα αισθηματικά ίσως θεωρείτε κάποια πράγματα δεδομένα όμως χρειάζεται να επιδείξετε την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση αλλά και διαμέσου των πράξεων να προστατεύσετε τη σχέση και τον εαυτό σας.



Σήμερα ίσως είναι αναγκαίο να βρείτε ένα μέρος απόμερο προκειμένου να αγαλλιάσει η ψυχή μα και το σώμα. Η κούραση και η ένταση κάνουν την εμφάνιση τους και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί στον τρόπο λειτουργίας της καθημερινότητας σας. Η αισθηματική ζωή ίσως παρουσιάσει συμπτώματα βελτίωσης μιας και έχετε την όρεξη και τη θέληση να τρέξετε λιγάκι τη σχέση σας.



Ο Ήλιος απέναντι σας αλλά και η Σελήνη από τον Ταύρο έρχονται να σας υποδείξουν πως η ψυχολογία σας θα παρουσιάσει μεταλλαγές. Έτσι από την πολύ διασκέδαση πέφτετε στην εργασιοθεραπεία και τούμπαλιν. Ο αισθηματικός τομέας παίρνει φωτιά μιας και δεν είσαστε διατεθειμένοι να παραιτηθείτε μα ούτε και να μπείτε σε συναισθηματικά συμβατικά πρότυπα.



Δεδομένου ότι κάποια πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε μιας και η καθημερινότητα αργεί επί της παρούσης να αποκτήσει μια σταθερή πορεία. Ακόμα και στον τομέα των συναισθηματικών χωλαίνετε διότι δε φτάνουν μόνο τα καλά λόγια χρειάζονται επιπλέον πράξεις και έργα. Αυτά στην παρούσα στιγμή μπορείτε να τα προσφέρετε αλλά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο.