p

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ετοιμάζει «βόμβα» με Γκουντιόνσεν!

Μεταγραφική «βόμβα» έχει στα σκαριά η ΑΕΚ! Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Άρναρ Γκρέταρσον, διαπραγματεύεται στο Λονδίνο την απόκτηση του διάσημου Ισλανδού επιθετικού Έιντουρ Γκούντιονσεν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο 33χρονος πρώην φορ της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα συμφώνησε προφορικά και συνομίλησε στον τηλέφωνο με τον Σταύρο Αδαμίδη. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, ο πρόεδρος της ομάδας βρισκόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ ήταν σε επαφή με τον Γκούντιονσεν τις τελευταίες ημέρες και μόλις αυτός άναψε το πράσινο φως για τις τελικές συζητήσεις, ταξίδεψε στο Λονδίνο ο κατάλληλος άνθρωπος. Ο Γκρέταρσον, με τον οποίο ο Γκούντιονσεν υπήρξε συμπαίκτης στην εθνική ομάδα της Ισλανδίας.

Παραμένουν άγνωστες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου που του έχει προταθεί, όμως θεωρείται βέβαιο ότι η ΑΕΚ κάνει υπέρβαση των οικονομικών της δυνατοτήτων, αφού το κασέ του Ισλανδού παραμένει υψηλό. Αν τελικώς πραγματοποιηθεί αυτή η μετεγγραφή, θα λειτουργήσει και ως κράχτης για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, που παραμένουν καθηλωμένα στα 6.000.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εδώ και μία βδομάδα τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούσαν βέβαιη τη μετεγγραφή του στη Γουεστ Χαμ.

real.gr