p

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Και τώρα θάλασσα, αλλά με τι μαγιό;

Καν’τo όπως οι stars!

Από αύριο η μισή Ελλάδα ξεκινάει διακοπές και οι γυναίκες ήδη έχουν βγει στα μαγαζιά, σήμερα πρώτη μέρα των εκπτώσεων για να αγοράσουν το μαγιό των διακοπών. Αλλά ποιο μαγιό μας κολακεύει; Το κυνήγι για το σωστό μαγιό μπορεί να γίνει πιο απλό με μερικούς βασικούς κανόνες που προτείνουν στιλίστες από όλο τον κόσμο. Σας δίνουμε αυτά τα μικρά tips για να βρείτε το πιο κατάλληλο μαγιό για τον σωματότυπό σας. Το πρώτο βήμα είναι να δείτε τι θέλετε να «κρύψετε» στο σώμα σας ώστε το μαγιό να κρύβει τις ατέλειες μας. Το δεύτερο να διαλέξτε το μαγιό με το σωστό κόψιμο.

Χυμώδεις γυναίκες
Όσες έχετε λίγα πιασιματάκια καλύτερα να διαλέξετε ένα μαγιό που το σλιπάκι του να είναι φαρδύ στα πλάγια. Προτιμήστε απλά υφάσματα και όχι έντονα εμπριμέ και φωσφορούχα χρώματα γιατί προσθέτουν όγκο.

Αθλητικές γυναίκες
Οι επιλογές είναι αμέτρητες αλλά για να τονίσετε λίγο το πιο «στεγνό» σώμα σας διαλέξτε μαγιό που να θυμίζουν δεκαετία του ’50. Είστε οι μόνες που μπορούν να υποστηρίξουν το ολόσωμο που φέτος είναι της μόδας.

Σώμα αχλάδι
Οι περισσότερες Ελληνίδες έχουμε ένα «θεματάκι» με την περιφέρεια μας. Αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί. Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι Jennifer Lopez, Beyonce, Rihanna. Τονίστε το σουτιέν του μαγιό, να είναι φαρδύ και ίσως και με ενίσχυση. Το τριγωνάκι δείχνει το πάνω μέρος του σώματος μικρότερο.

Σώμα μήλο
Εσείς πρέπει να κάνετε το αντίθετο ακριβώς. Τριγωνάκι επάνω και πιο φαρδύ μαγιό κάτω ώστε να «ισορροπήσετε» τις ανοιχτές πλάτες και το στήθος με τα λεπτά πόδια και την στενή περιφέρεια.

Δείτε μερικά μαγιό που φόρεσαν οι celebrities. Κάποιες κατάφεραν να ακολουθήσουν τους κανόνες, κάποιες άλλες…όχι και τόσο.








protothema