p

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Στη μεγάλη οθόνη η Ρία!

Η λάμψη της δεν γίνεται να περιοριστεί μόνο στο μόντελινγκ! Αφού κυριάρχησε λοιπόν στις πασαρέλες στην Ελλάδα και στο Μιλάνο, η super hot Ρία Αντωνίου ετοιμάζεται τώρα να κατακτήσει και τη μεγάλη οθόνη.


Το σέξι μοντέλο, που τον τελευταίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Μιλάνο, βρέθηκε πρόσφατα για λίγες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να δει τους δικούς της ανθρώπους αλλά και να χαλαρώσει.



Ετσι, πριν από λίγες ημέρες, ανάμεσα στα άλλα επαγγελματικά ραντεβού ήρθε και η πρόταση για να κάνει το ντεμπούτο της και στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», η ωραία Ρέα πρόκειται να «μεταμορφωθεί» σε μια δυναμική και δαιμόνια δημοσιογράφο στη σουρεαλιστική κωμωδία των Ρόδη - Κυφωνίδη με τίτλο «Πλατεία Αριστοτέλους».



Οι ίδιες πληροφορίες τη θέλουν να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πει το ναι, αφού το να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη είναι κάτι που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Παράλληλα, τη δελεάζει αρκετά και το γεγονός ότι θα κάνει έναν ιδιαίτερο ρόλο, που δεν έχει καμιά σχέση με την επαγγελματική της κατάρτιση. Και με δεδομένο ότι έχει καλούς φίλους που είναι δημοσιογράφοι, έχει αρκετό καιρό για να μελετήσει επισταμένως το νέο επαγγελματικό της βήμα.



Η ταινία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο και επειδή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της την αναγκάζουν να ταξιδέψει ξανά στο εξωτερικό, αυτή τη φορά στο Μαϊάμι, θα αναγκαστεί να έρχεται πιο συχνά στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος των γυρισμάτων.

Ωστόσο, η Ρία δεν σκέφτεται καθόλου την ταλαιπωρία, αφού είναι χαρούμενη με την πρόταση που της έγινε και είναι σίγουρο ότι μετά το μόντελινγκ θα κατακτήσει και τη μεγάλη οθόνη με έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.



Γαλααξίας αστέρων

Στην ταινία «Πλατεία Αριστοτέλους», εκτός από τη Ρία, θα κάνουν guest εμφάνιση η Σοφία Βογιατζάκη, η Σοφία Βόσσου, ο Μάνος Γαβράς, η Σοφία Κίλια, η Νατάσα Μποζίνη, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Βάσια Τριφύλλη, ο Νίκος Ψαρράς, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, η Εβελίνα Παπούλια αλλά και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ Σωτήρης Χατζάκης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόταση έγινε επίσης στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, την Εφη Μουρίκη, τη Χρύσα Ρώπα, τη Βίκυ Σταυροπούλου, στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη,σ τη Φωτεινή Μπαξεβάνη και τη Βέρα Κρούσκα, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και θεατρικών περιοδειών δεν μπορούσαν να την αποδεχθούν.

Τη μουσική θα υπογράφει ο ανερχόμενος Καβαλιώτης μουσικός Νίκος Λυμπεράκης, ενώ τα τραγούδια της ταινίας αναμένεται να συνθέσει και να ερμηνεύσει η κόρη της Νατάσας και ανιψιά της Ελένης Γερασιμίδου, η Χριστίνα Τζάκσον, ο Δημήτρης Τικτόπουλος του «Greek Idol» και η ταλαντούχα Σοφία Κίλια.



Την ενδυματολογία και την καλλιτεχνική διεύθυνση αναμένεται να αναλάβει η Κατερίνα Τσακότα, η οποία στο παρελθόν εργάστηκε στο team των ταινιών «Ελ Γκρέκο» και «Η ζωή μου στα ερείπια».

real.gr