p

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Απόβαση «αγγέλων» στην Μεγάλη Βρετανία…

Ποιός μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία των εκρηκτικών αγγέλων του Οίκου Βικτόριας Σίκρετ;



Από τις περίφημες πασαρέλες των σόου του αναδύθηκαν αστέρια του μόντελινγκ όπως η Ζιζέλ, η Χάϊντι Κλουμ, η Μιράντα Κερ και η Αντριάνα Λίμα.

Τα αρσενικά τις ονειρεύονται και τα θηλυκά θέλουν να τους μοιάσουν. Γι'αυτό και όπου βρουν κατάστημα με τα περίφημα πλέον εσώρουχα και μαγιό Βικτόριας Σίκρετ σπεύδουν να αγοράσουν ένα κομμάτι του μύθου.

Ο αμερικανικός οίκος που έχει μετατρέψει σε πολυαναμενόμενο γεγονός τα σώου του και σε περιζήτητες τις εικόνες από τις φωτογραφήσεις των μοντέλων του, τώρα κάνει ... απόβαση και στη Βρετανία.

Μετά από περίπου 1000 καταστήματα σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά το πρώτοκατάστημα Βικτόριας Σίκρετ θα ανοίξει μέσα στο 2012 στο Λονδίνο, στην γνωστή Νιου Μποντ Στριτ. Και θα ακολουθήσουν κι άλλα μέσα στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης που επιχειρεί ο Οίκος.

Η μάρκα Βικτόριας Σίκρετ γεννήθηκε στο σαν Φραντσίσκο το 1977 από τον Ρόι Ρέημοντ, ο οποίος ντρεπόταν να αγοράσει εσώρουχα για τη γυναίκα του από πολυκατάστημα κι έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στον ... εσωτερικό γυναικείο κόσμο. Σχεδόν 15 χρόνια μετά η ιδέα του όχι μόνο τον έχει κάνει πλούσιο αλλά κοντεύει να γίνει θρύλος στον κόσμο της μόδας.