p

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ: Τώρα ανάσες, μετά... τρέξιμο

Πίσω στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι», μετά τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν στην Κύπρο, επέστρεψαν στη βάση τους, με την προσοχή πλέον να....
στρέφεται στο πρώτο παιχνίδι με την Καρπάτι για τα πλέι οφ του Europa League. Και αρχικά οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν, ωστόσο στη συνέχεια ο Λάζλο Μπόλονι θα τους… τρέξει πάρα πολύ ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για την αναμέτρηση της Τούμπας. Παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι το 2015 θα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, με τον απολογισμό από το τουρνουά στην Κύπρο να μην είναι και ο καλύτερος δυνατός. Και ο Λάζλο Μπόλονι έχοντας πλέον στο μυαλό του μόνο το παιχνίδι με την Καρπάτι, έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό έτσι ώστε να πάρουν ανάσες, αφού την Κυριακή, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τους Ουκρανούς, θα έχει… άγριες διαθέσεις.

Εν τω μεταξύ, ο αμυντικός του «Δικεφάλου», Παναγιώτης Κουρδάκης, λίγο μετά την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Κύρπο μίλησε στον "Sport 103" για την παρουσία των «Ασπρόμαυρων» στα δύο φιλικά που έδωσε στη Μεγαλόνησο.

Για τα φιλικά και τη ζέστη: "Είχε πάρα πολύ ζέστη και ταλαιπωρηθήκαμε και κατά την αναχώρηση. Ήταν δύο φιλικά που σίγουρα βγήκαν κάποια συμπεράσματα. Για εμάς που δεν παίρνουμε πολύ χρόνο συμμετοχής είναι πολύ σημαντικά, ενώ αντίθετα για κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι βασικοί άλλους δεν είναι τόσο σημαντικά".

Για την προσωπική του απόδοση: "Χθες (11/8) πήρα περισσότερο χρόνο. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν και λίγο ζαλισμένοι. Εγώ προσπάθησα να δώσω αυτά που μπορώ στην ομάδα. Πιστεύω βγήκα κάποια συμπεράσματα από τη συνολική παρουσία, αλλά και από τη δική μου".

Για την προσπάθεια του να πείσει τον προπονητή: "Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλεις και κάποιο χρόνο να συνηθίσεις και στους ρυθμούς και στις ταχύτητες, αλλά με το πέρασμα του χρόνου εγκλιματίζομαι. Καθημερινά προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δείξω στον προπονητή ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Προσπαθώ κάθε μέρα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του".

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και αν μίλησε με τον Μπόλονι: "Εγώ προσωπικά δεν είχα κάποιο τετ α τετ με τον Μπόλονι. Το μέλλον μου στην ομάδα θα το δείξει μόνο ο χρόνος, γιατί δεν ξέρεις το αύριο στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα, αισθάνομαι πιο δυνατός και έχω δεθεί πιο πολύ με την ομάδα".

Για το αν κρατήσατε το καλό πρόσωπο με την Καρπάτι: "Σίγουρα στα επίσημα παιχνίδια σε σχέση με τα φιλικά είσαι πιο σοβαρός. Είναι πολλά πράγματα που διαφοροποιούνται, όπως η ψυχολογία".

Για το αν έχουν το μυαλό τους μόνο στην Καρπάτι: "Αυτό το είπε και ο προπονητής μας, ότι έχουμε ένα ματς μπροστά μας αυτό με την Καρπάτι. Η ουκρανική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση, ωστόσο εμείς κοιτάμε το δικό μας πρόσωπο και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Αυτήν την περίοδο είναι ο μοναδικός μας στόχος και κοιτάμε μόνο αυτά τα δύο ματς".

Ανανέωσε ο Κλάους

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φορά ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, μετά την επιστροφή από την Κύπρο, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και παρουσία των Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη, έβαλε την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο» του βορρά.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2015".

http://www.insports.gr/