p

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτο! Πλήρωσε 180 δολάρια για ένα ξύλινο iPad

Μερικοί απατεώνες έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Και πώς να μην αποθρασυνθούν, άλλωστε, όταν υπάρχει κόσμος που δε σκέφτεται καθόλου πριν ανοίξει το πορτοφόλι του; Η ιστορία που ακολουθεί έχει ως πρωταγωνίστρια την κα Ashley McDowell από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ...


Η Ashley βρισκόταν σύμφωνα με το t3mag.gr, σε ένα υπαίθριο parking αυτοκινήτων, όταν την πλησίασαν δύο ύποπτοι τύποι ισχυριζόμενοι ότι έχουν iPad προς πώληση. "Κανείς δεν πήγε μπροστά με το σταυρό στο χέρι", σκέφτηκε προφανώς η ηρωίδα μας και εκδήλωσε ενδιαφέρον για την πολυπόθητη ταμπλέτα της Apple.

Οι κλέφτες έβγαλαν ένα iPad και της το έδειξαν, έτσι ώστε να την πείσουν να το αγοράσει. Ζήτησαν 300 δολάρια για να της δώσουν ένα από τα tablets που είχαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, η Ashley όμως είχε πάνω της μόλις 180 δολάρια. Οι πωλητές στράβωσαν ελαφρώς, αλλά τελικά συμφώνησαν. Έβγαλαν, τότε, ένα κουτί μέσα στο οποίο ήταν το iPad και το έδωσαν στην πανευτυχή Ashley.

Η ηρωίδα μας δε σκέφτηκε να ανοίξει το κουτί εκείνη τη στιγμή και αναχώρησε για το σπίτι της. Όταν το άνοιξε, έβγαλε από μέσα ένα πολύ περίεργο iPad. Επρόκειτο για ένα "gadget" κατασκευασμένο από ξύλο. Στη μία πλευρά υπήρχε ένα αυτοκόλλητο με το λογότυπο της Apple και στην άλλη βρίσκονταν αυτοκόλλητα του Safari, του iPod κ.α. Η Ashley δοκίμασε να κάνει boot αλλά δεν τα κατάφερε, πιθανότατα επειδή ήταν απλά μια σανίδα με αυτοκόλλητα.

Καταθέτουμε το σεβασμό μας στους τύπους που μπήκαν στον κόπο να βάλουν αυτοκόλλητα του iPad πάνω σε μια σανίδα. Αντίθετα, δε μπορούμε να σεβαστούμε ιδιαίτερα την Ashley, η οποία επέδειξε ανοησία μεγατόνων.