p

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Σαντουιτσάκια με ΦΠΑ 23% στην Τρόικα!

Παράταση στο θρίλερ των διαπραγματεύσεων στο υπουργείο Οικονομικών με την Τρόικα!



Οι συζητήσεις διεκόπησαν μόνο για το κλασικό «σαντουιτσάκι» (που προσφέρει πάντα στις περιπτώσεις το υπουργείο Οικονομικών σε μαραθώνιες συσκέψεις εργασίας) το οποίο, βεβαίως, είχε μια διαφορά σε σχέση με τις άλλες φορές: το …κόστος του είναι αυξημένο, καθώς από σήμερα ο ΦΠΑ στην εστίαση είναι 23%, λόγω ακριβώς των δεσμεύσεων στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου… Εκτός πια κι αν στους ελεγκτές σερβιρίστηκαν …χτεσινά σάντουιτς!

Το θρίλερ των ραντεβού καλά κρατεί, αφού αυτά θα συνεχιστούν αργά το απόγευμα και, όπως όλα δείχνουν, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και επισήμως διαχέεται πως «προς το παρόν η κυβέρνηση λέει τις απόψεις της και η Τρόικα ακούει», οι απεσταλμένοι της Τρόικα έχουν θέσει ήδη τα σημεία της διαφωνίας τους και προτείνουν ανοικτά λύσεις για εργασιακό, μισθολογικά του δημοσίου και ασφαλιστικά ελλείμματα.



Είναι ενδεικτικό ότι το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει ήδη ανατραπεί πλήρως και πλέον κλείνονται «διπλά» τα ραντεβού με την Τρόικα, για πρωί και βράδυ…


protothema