p

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις - Παρασκευή 2/9


Παρασκευή 02/09
Γενικό προφίλ
Μια μέρα ιδανική για να κάνετε πράγματα που θέλετε να παραμείνουν κρυφά από τους άλλους. Συζητήσεις με άτομα γενναιόδωρα και αισιόδοξα θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.
Ίντριγκες και ερωτικές εμπειρίες θα σας αποσπάσουν την προσοχή από καθημερινές έγνοιες και υποχρεώσεις.


Μια μέρα που το ερωτικό βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα. Συναντήσεις και επαφές με αινιγματικό χαρακτήρα. Επαγγελματικά, θα θελήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα που συνεργάζεστε. Μικροπαρεξήγησεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας θυμώσουν, γρήγορα όμως θα σας περάσει. Κουτσομπολιά για την ερωτική ζωή φίλων και γνωστών θα σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι το 1969 θα κάνετε κάποιες αγορές.


Οι σχέσεις με άτομα που έχουν ισχύ ή εξουσία θα αποτελέσουν σήμερα το κλειδί για την έκβαση κάποιας υπόθεσης σας. Ανακατατάξεις στο χώρος της εργασίας σας ζορίζουν. Το θετικό είναι ότι θα σας βοηθήσουν να ανελιχθείτε. Η σχέση με το έτερο ήμισυ μπορεί να βγάλει εντάσεις αλλά θα χαρακτηρίζεται από άσβηστο ερωτικό πάθος. Οικονομικά, να αποφύγετε αγορές ή υποχρεώσεις που μπορούν να περιμένουν. Οι γεννημένοι του 1986 θα χαρείτε για ένα συνάδελφο σας.


Απόλυτες ιδέες και απόψεις στο χώρο της εργασίας δεν σας βρίσκουν σύμφωνους. Όσο και αν κάποιοι θα προσπαθήσουν να καταπνίξουν ή να αγνοήσουν τις αντιρρήσεις σας, εσείς θα επιμένετε. Το τηλέφωνο παίρνει φωτιά. Φίλοι και γνωστοί θα μάθουν σήμερα τις εξελίξεις στα προσωπικά σας και φυσικά ό, τι νέο συνέβη στη ζωή των άλλων. Αισθηματικά, η διαίσθησή σας θα σας κατευθύνει σωστά. Οι γεννημένοι το 1978 ίσως συναντήσετε έναν παλιό σας έρωτα.


Ευχάριστες ειδήσεις σας φτιάχνουν τη μέρα. Μετακινήσεις και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς θα ομορφύνουν την καθημερινότητα σας. Οικονομικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται. Σήμερα μπορείτε να ζητήσετε μια χάρη ή να ανταποδώσετε μια καλή πράξη. Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο αναθερμαίνει την ερωτική σας ζωή. Φλερτ και γνωριμίες μπορεί να σας παρασύρουν. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως αντιληφθείτε ότι έχετε απομακρυνθεί από την οικογένεια σας.


Σήμερα βλέπετε φως στο τούνελ των οικονομικών σας και αυτό σας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αλλαγές στο προσωπικό σας λουκ θα σας προσφέρουν την ανανέωση που ζητάτε. Η υπερβολή θα σας επισκεφθεί στο χώρο του σπιτιού. Σε αρκετές περιπτώσεις θα μεγαλοποιήσετε τα πράγματα. Απαιτήσεις και άδικες διεκδικήσεις δεν θα έχουν την κατανόηση σας. Θα σταλούν στο πυρ το εξώτερο. Οι γεννημένοι του 1979 θα ενωθείτε μαζί με άλλους για ένα κοινό σκοπό.

Οι άλλοι βλέπουν σε εσάς την προσωποποίηση της δύναμης και εσείς βλέπετε σε αυτούς την ανάγκη να πιστέψουν σε κάτι «μεγαλύτερο» από τους ίδιους. Ειδήσεις που περιμένετε καθυστερούν. Εργασιακά η μέρα παρουσιάζει άγχος και πίεση. Η καλή προετοιμασία σας επιτρέπει να αντεπεξέλθετε. Η Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί ερωτικές συναντήσεις και μυστικές επικοινωνίες. Οι γεννημένοι του 1990 θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσετε στο εξωτερικό.


Με βάρκα την ελπίδα ταξιδεύετε σήμερα στα άγνωστα νερά του έρωτα. Νέες γνωριμίες και φιλικά προξενιά φαίνεται σήμερα να λαμβάνουν από μεριάς σας νεύμα θετικής απάντησης. Η εργασία σήμερα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που σας απασχολεί είναι τι θα κάνετε, αφού τελειώσετε με αυτή. Πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας ίσως δυσανασχετήσουν με κάποιες αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι το 1975 θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σας.


Κρυφά ταλέντα έρχονται στην επιφάνεια και καταπλήσσουν. Οι νοητικές ακροβασίες και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις θα είναι αυτές που θα σας μείνουν στο μυαλό μετά το πέρας μιας σημαντικής συνάντησης όμως το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί σε μια επόμενη, γεγονός που σας επιτρέπει να επανεκτιμήσετε κάποια δεδομένα. Οικονομικά, είσαστε ίσα βάρκα ίσα πανιά. Το ενδεχόμενο κάποιο πρόσωπο να σας ζητήσει πίσω κάποια χρωστούμενα είναι κάτι παραπάνω από πιθανό. Οι γεννημένοι του 1980 θα ασχοληθείτε με το θέμα κάποιου φίλου.


Η ανησυχία μετατρέπεται σε υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σας επιτρέπει μέσα από τη διεξοδική έρευνα του παρελθόντος να ανιχνεύσετε πολύτιμα στοιχεία για το τώρα. Η στήριξη των κοντινών σας πρόσωπων προκαλεί τη ζήλια κάποιων. Αισθηματικά, κάποιες συγκρούσεις είναι συνέπεια αρνητικής ανάμιξης τρίτων. Ίσως σήμερα έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα νομικό σας ζήτημα. Οι γεννημένοι του 1963 θα αμφισβητήσετε την αξιοπιστία κάποιου κοντινού σας πρόσωπου.


Τα τύμπανα του πολέμου χτυπάνε στο πεδίο της φιλίας. Συσσωρευμένα παράπονα βρίσκουν διέξοδο με αφορμή μια αντιπαράθεση. Η αξιοπρέπεια σας δεν διαπραγματεύεται και η υπευθυνότητα σας δεν σας επιτρέπει να μη διεκδικήσετε μια καλύτερη συμπεριφορά. Επαγγελματικά, κάποιες αγωνίες καταποντίζονται και το πάνω χέρι παίρνει η αποφασιστικότητα. Σωματική ευεξία. Οι γεννημένοι του 1978 θα αναλάβετε τη φροντίδα κάποιου πρόσωπου.


Οι έριδες στο χώρο της εργασίας είναι σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας. Ένα κόβετε δύο βγαίνουν. Πάραυτα η ανεξάρτητη φύση σας δεν είναι σύμφωνη με την επιβολή ακραίων μέτρων. Το γεγονός ότι ίσως κάποιοι το απαιτήσουν, θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Η αισθηματική σας ζωή μπορεί σήμερα να σας εκπλήξει ευχάριστα. Απρόβλεπτα δώρα και ασυνήθιστες εμπειρίες θα κάνουν τη μέρα σας ξεχωριστή. Οι γεννημένοι του 1972 θα πάρετε μια σημαντική απόφαση.

Η οικογένεια και το σπίτι θα απαιτήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειας σας. Παράλληλα θα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση κάποιων πρακτικών υποθέσεων και υποχρεώσεων. Χρήματα από κάποια συνεργασία ή σχέση έρχονται πάνω στην ώρα. Στο χώρο της εργασίας είναι μια μέρα που το συλλογικό έργο θα κριθεί πιο σημαντικό από το ατομικό. Έξοδοι, βόλτες και επισκέψεις με το σύντροφο ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1977 θα έχετε μια ευχάριστη είδηση.