Ο Kann Trichan πήρε το cool ψευδώνυμο του «Superhands» για την απίστευτη ικανότητα που έχει να βγάζει τα κομμάτια του κοτόπουλου από το καυτό λάδι με τα γυμνά χέρια του.
Ο 50χρονος μάγειρας μπορεί να βυθίσει τα δάχτυλά του σε καυτό λάδι 480 βαθμών χωρίς να πάθουν τίποτα και η εκπληκτική του ικανότητα αυτή τον έκανε να...
κερδίσει διεθνή φήμη. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στο μαγαζί του για να δουν τον Kann να χρησιμοποιεί τα χέρια του για να βγάλει το κοτόπουλο από το λάδι και ο ίδιος και η σύζυγός του ταξιδεύουν τον κόσμο για να επιδείξουν το ταλέντο του. Ο «Superhands» δεν έχει καμία ιδέα γιατί μπορεί να κάνει αυτό που κάνει, αλλά είναι απλά χαρούμενος που φέρνει όλο και περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή του κάθε μέρα.
Ο Kann ανακάλυψε αρχικά το ασυνήθιστο χάρισμα του πριν από επτά χρόνια, όταν κατά λάθος καυτό λάδι πιτσίλισε όλο του το σώμα. Παρακολουθώντας το γιγαντιαίο wok του, πρόσεξε ένα σκίουρο να τρώει ένα μάνγκο σε ένα κλαδί ακριβώς από πάνω του. Ο σκίουρος έριξε το μεγάλο φρούτο μέσα στο λάδι που πιτσιλίστηκε σε όλο το σώμα και το κεφάλι του Kann. Ένα ταξί τον πήρε στο σπίτι και όταν την επόμενη μέρα ετοιμαζόταν να πάει να δει έναν γιατρό, έριξε μια ματιά στον καθρέφτη και ανακάλυψε ότι δεν είχε εγκαύματα. Η κοκκινίλα ξεθώριαζε και το δέρμα του ήταν σχεδόν άθικτο, έτσι απλά αποφάσισε να επιστρέψει στην δουλειά του, προς έκπληξη των άλλων πλανόδιων πωλητών συναδέλφων του.
Από εκεί και πέρα, η φήμη του μεγάλωσε, και ο καθένας ήθελε να δει τον άνθρωπο που επέζησε από ένα «ντους» από καυτό λάδι χωρίς κανένα έγκαυμα. Ο Trichan άρχισε να πειραματίζεται και παρατήρησε ότι ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει τα χέρια του να χειριστεί τα κομμάτια του κοτόπουλου μέσα στο καυτό λάδι κι έτσι αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει για να προσελκύσει πελάτες. Οι πελάτες λάτρεψαν το χάρισμα του και έτσι η πελατεία στην επιχείρηση του ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Επτά χρόνια αργότερα, ο Kann Trichan λειτουργεί ακόμα το μαγαζί πρόχειρων γευμάτων του μπροστά από το κολλέγιο του Chang Mai, που περιβάλλεται από περίεργους τουρίστες που θέλουν να δουν τα χέρια του βουτηγμένα σε βραστό λάδι.
Ο Kann Trichan κατέχει επίσης το ρεκόρ Guinness για να πάρει 20 κομμάτια του κοτόπουλου από το λάδι 480 βαθμών κελσίου, μέσα σε ένα μόλις λεπτό. Λέει ότι μπορεί να αισθανθεί ότι το λάδι είναι ζεστό όταν βυθίσει τα χέρια του σε αυτό, αλλά απλά δεν του αφήνει κανένα σημάδι. Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα διαλευκάνει αυτό το περίεργο χάρισμα...
http://www.koulo.gr
Ο 50χρονος μάγειρας μπορεί να βυθίσει τα δάχτυλά του σε καυτό λάδι 480 βαθμών χωρίς να πάθουν τίποτα και η εκπληκτική του ικανότητα αυτή τον έκανε να...
κερδίσει διεθνή φήμη. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στο μαγαζί του για να δουν τον Kann να χρησιμοποιεί τα χέρια του για να βγάλει το κοτόπουλο από το λάδι και ο ίδιος και η σύζυγός του ταξιδεύουν τον κόσμο για να επιδείξουν το ταλέντο του. Ο «Superhands» δεν έχει καμία ιδέα γιατί μπορεί να κάνει αυτό που κάνει, αλλά είναι απλά χαρούμενος που φέρνει όλο και περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή του κάθε μέρα.
Ο Kann ανακάλυψε αρχικά το ασυνήθιστο χάρισμα του πριν από επτά χρόνια, όταν κατά λάθος καυτό λάδι πιτσίλισε όλο του το σώμα. Παρακολουθώντας το γιγαντιαίο wok του, πρόσεξε ένα σκίουρο να τρώει ένα μάνγκο σε ένα κλαδί ακριβώς από πάνω του. Ο σκίουρος έριξε το μεγάλο φρούτο μέσα στο λάδι που πιτσιλίστηκε σε όλο το σώμα και το κεφάλι του Kann. Ένα ταξί τον πήρε στο σπίτι και όταν την επόμενη μέρα ετοιμαζόταν να πάει να δει έναν γιατρό, έριξε μια ματιά στον καθρέφτη και ανακάλυψε ότι δεν είχε εγκαύματα. Η κοκκινίλα ξεθώριαζε και το δέρμα του ήταν σχεδόν άθικτο, έτσι απλά αποφάσισε να επιστρέψει στην δουλειά του, προς έκπληξη των άλλων πλανόδιων πωλητών συναδέλφων του.
Από εκεί και πέρα, η φήμη του μεγάλωσε, και ο καθένας ήθελε να δει τον άνθρωπο που επέζησε από ένα «ντους» από καυτό λάδι χωρίς κανένα έγκαυμα. Ο Trichan άρχισε να πειραματίζεται και παρατήρησε ότι ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει τα χέρια του να χειριστεί τα κομμάτια του κοτόπουλου μέσα στο καυτό λάδι κι έτσι αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει για να προσελκύσει πελάτες. Οι πελάτες λάτρεψαν το χάρισμα του και έτσι η πελατεία στην επιχείρηση του ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Επτά χρόνια αργότερα, ο Kann Trichan λειτουργεί ακόμα το μαγαζί πρόχειρων γευμάτων του μπροστά από το κολλέγιο του Chang Mai, που περιβάλλεται από περίεργους τουρίστες που θέλουν να δουν τα χέρια του βουτηγμένα σε βραστό λάδι.
Ο Kann Trichan κατέχει επίσης το ρεκόρ Guinness για να πάρει 20 κομμάτια του κοτόπουλου από το λάδι 480 βαθμών κελσίου, μέσα σε ένα μόλις λεπτό. Λέει ότι μπορεί να αισθανθεί ότι το λάδι είναι ζεστό όταν βυθίσει τα χέρια του σε αυτό, αλλά απλά δεν του αφήνει κανένα σημάδι. Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα διαλευκάνει αυτό το περίεργο χάρισμα...
http://www.koulo.gr