p

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Βρήκε τη χαμένη της βέρα με τη βοήθεια του Facebook!

Μια γυναίκα από το Bay City του Μίτσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών είχε σβήσει κάθε ελπίδα ότι θα ξαναβρεί το δαχτυλίδι του γάμου που έχασε ενώ παρακολουθούσε έναν αγώνα ταχύτητας, υπολόγιζε όπως χωρίς...
το Facebook!

Με τη βοήθεια λοιπόν της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και την... τιμιότητα ενός μέλους του πληρώματος των αγώνων, η βέρα ξαναβρέθηκε στο δάχτυλό της!

«Νόμιζα πως μου έπεσε κάπου στο γκαράζ, έψαξα παντού και δεν την βρήκα. Έγινα έξαλλη και θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου γιατί έχασα το δαχτυλίδι που συμβολίζει τα 16 χρόνια του γάμου μου», δήλωσε η Andrea Wieland.

Φεύγοντας από το happening, το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 100.000 άτομα, συνειδητοποίησε πως... κάτι λείπει. Αμέσως έκανε ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook η οποία ανέφερε: «όποιος ήταν στους αγώνες και βρήκε ένα δαχτυλίδι με ένα μεγάλο διαμάντι στο κέντρο, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα».

Λίγες μέρες μετά ένας υπάλληλος της εταιρείας MIS (η οποία κατασκεύασε την πίστα) δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από το άτομο που βρήκε το δαχτυλίδι και μέσα σε μια εβδομάδα εστάλη με δέμα στην ιδιοκτήτρια.