p

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24-10-2011

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Ισπανίας Λεβάντε, μας «χάλασε» χθες την τριάδα μας. Σε γενικές γραμμές όμως στο σάϊτ κινηθήκαμε καλά.
Σήμερα θα πεταχτούμε στη… «διπλανή» superleague, της Τουρκίας και θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της νεοφώτιστης Μερσίν με την Μπεσίκτας....


Αξιόμαχη και φιλότιμη ομάδα η νεοφώτιστη Μερσίν η οποία έχει κάνει μία αρκετά καλή πορεία μέχρι στιγμής, αλλά λύγισε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας κόντρα στους πρωταθλητές της Φενέρ γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Σήμερα απέναντι σε ένα άλλο μεγάλο όνομα της χώρας, αυτό της Μπεσίκτας και στο δεύτερο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι της, καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

 Η Μπεσίκτας απ την άλλη προερχόμενη από δύο οδυνηρές ήττες, μία εντός έδρας για το πρωτάθλημα με 0-2 από την Καϊσέρισπορ και μία εκτός έδρας με 1-0 μεσοβδόμαδα για το europa league κόντρα στη Ντινάμο Κιέβου. Η ψυχολογία βρίσκεται στο ναδίρ και σήμερα είναι μία ευκαιρία για αγωνιστική «ανάσταση» παίρνοντας το τρίποντο κόντρα στη Μερσίν και να πλησιάσει ταυτόχρονα στις πρώτες θέσεις εκμεταλλευόμενη τις γκέλες των Φενέρ και Γαλατά.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

ΜΕΡΣΙΝ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: 2 (2,05)


Διαβάστε πολλά περισσότερα στο www.betinstats.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!